PlayStation Store Update - 22 februari

Article
door Wouter
donderdag, 23 februari 2012 om 10:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer volgeladen staat met nieuw materiaal. Hopelijk zijn jullie de PlayStation 3 niet vergeten nu de PlayStation Vita in de winkels ligt.
Deze week is er weer een aardig lijstje aan downloadbare titels beschikbaar en kunnen we ook weer met een aantal demo's aan de slag. Om te beginnen zal de multiplayer bèta van Starhawk nu voor iedereen beschikbaar worden gesteld. Verder kunnen we lekker gek gaan doen op de piste met de demo van SSX. Ook diegene die een beetje krap bij kas zitten hebben dus genoeg te doen deze week.
Just Dance 3 (€39,99)
Het ijs en de sneeuw is voor een groot deel al verdwenen, maar desondanks blijft het nog aardig koud buiten. Een goede reden dus om eens flink los te gaan met Just Dance 3. Het dansspel ligt al sinds december in de schappen, maar maakt nu ook zijn intrede in de PlayStation Store. Diegene die met Carnaval nog niet gek genoeg hebben gedaan, kunnen het feestje mooi voortzetten. Mocht je van plan zijn het spel te kopen, zorg dan dat je genoeg vrije schijfruimte hebt. Het spel neemt namelijk een dikke elf GigaByte in beslag.
Dead Rising 2: Off the Record (€19,99)
Dead Rising fans zullen weten dat het spel Dead Rising 2: Off the Record het niet zo goed deed tegenover zijn voorgangers. Maar dat neemt niet weg dat je voor 19,99 euro aardig wat lol kunt beleven aan het neermaaien van zombies. Dead Rising 2: Off the Record kwam vorig jaar oktober voor het eerst in de winkels te liggen en vertelt het verhaal van Frank West. Hij zal zich, met behulp van alles wat hij maar kan vinden, moeten weren tegen hordes aan zombies. Heb je dus geen trek in dansen met Just Dance 3, dan biedt Dead Rising 2: Off the Record een aardig alternatief.
Motorstorm RC (€5,99)
Mensen met een PlayStation Vita of PlayStation 3 hebben met Motorstorm RC een aardig pakket in handen. Welke versie je namelijk ook koopt, je zult zowel het PlayStation 3 als het Vita exemplaar ontvangen. Dat betekent dat je buitenshuis lekker kunt scheuren met de kleine autootjes en thuis op de bank gewoon verder kunt gaan. En zelfs als je maar één platform hebt, dan heb je voor die 5,99 euro nog steeds een zeer aardige game in huis.
Starhawk bèta
Mensen met een PlayStation Plus account kunnen al een tijdje aan de slag met de multiplayer bèta van Starhawk. De 'normale' PlayStation 3-gebruiker kan zich nu ook bij het gevecht voegen. Starhawk is het spirituele vervolg op Warhawk, dat alweer vijf jaar geleden werd uitgebracht. In die tijd is er aardig wat veranderd. Zo is het speeltoneel verplaatst naar verre planeten en kun je voor het eerst ook gebouwen bouwen. Hoe die combinatie precies uitpakt kun je lezen in onze impressie.
Demo: SSX
Heb je de SSX Community Middag moeten missen? Niet getreurd, want nu kun je thuis ook lekker genieten van flinke snowboardactie. In de SSX demo kun je het online op gaan nemen tegen andere spelers in verschillende modi. Daarbij wordt ook nog de functie RiderNet geïntroduceerd die spelers constant opzadelt met nieuwe uitdagingen, zoals rondetijden van andere mensen. Kortom je kunt je de rest van de week aardig vermaken op de piste.
Dit waren de hoogtepunten, maar zoals gewoonlijk is er nog veel meer terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.