Wekelijkse Xbox Live Update - Add-ons blijven domineren

Article
vrijdag, 28 februari 2014 om 12:00
xgn google image
Het mag geen verrassing meer zijn: ook deze Xbox Live Update barst van de uitbreidingen. Maar wel van veel verschillende games, dus dat betekent voor ieder wat wils.
Arcade: Takedown: Red Sabre (14,99 euro)
Takedown is een tactische shooter die in september 2013 al op PC verscheen. Toen werd de game niet goed ontvangen: op Metacritic heeft de PC-versie momenteel een 34. Het idee is dat je het (al dan niet met vrienden) tegen computergestuurde vijanden opneemt à la klassieke close-quarter first-person shooters. Maar volgens de internationale pers komt daar door bugs en slechte AI weinig van terecht.
Arcade: Pac-Man Museum (19,99 euro)
Voor Pac-Man is dit waarschijnlijk een droom te uitkomt: bijna alle klassieke Pac-Man-games gevangen in één pakket. Van de allereerste arcadeklassieker tot Pac-Man Battle Royale; voor een overdosis aan het gele monstertje hoef je niet verder te zoeken. Tenzij je op zoek bent naar een verzameling met de nodige variatie, natuurlijk.
Add-on: Pac-Man Museum – Ms. Pac-Man (gratis)
We schrijven in het vorige stukje niet voor niets ‘bijna alle klassieke Pac-Man-games’. Ms. Pac-Man ontbreekt namelijk in het pakket. Maar niet getreurd, tot het eind van de maand (dat volgens Microsoft de 31e is) is deze uitbreiding gratis de downloaden. Dus Pac-Man-fans, wees er snel bij!
Add-on: Earth Defense Force 2025 – Missiepack 2 (8,99 euro)
Vorige week kwamen game en het eerste pakket uit, deze week verschijnt uitbreiding twee alweer. Dit keer met twintig extra missies. Volgens de officiële beschrijving is de moeilijkheidsgraad van de missies vergelijkbaar met ‘het midden en einde van de originele game’. En als dat te moeilijk of makkelijk blijkt, kan je altijd switchen qua moeilijkheidsgraad.
Add-on: Lightning Returns FFXIII – Kledingpakketten (3,99 euro elk)
Tevreden over Lightning Returns maar niet over de kostuums? Dan kun je nu weer een aantal nieuwe pakketjes downloaden, die bovendien de nodige bonussen bevatten. Met namen als Excalibur en Moogle Queen klinken de extraatjes in ieder geval goed.
Add-on: Need for Speed: Rivals – Concept Lamborghini (5,99 euro)
Net als vorige week zijn er weer twee nieuwe auto’s beschikbaar voor Need for Speed. Het gaat om de volgende snelheidsduivels: de Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo en de Lamborghini Miura Concept. Voor de kenner.
Add-on: Thief – verschillende pakketten (prijzen variëren)
Thief al uitgespeeld? Nee hè, aangezien de game nog geeneens uit is. Je kunt nu al een paar extra challenge maps kopen om je mee te vermaken. Je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom die niet in de game (die officieel nog niet eens uit is) zitten… En vind je Thief te moeilijk, dan kan je ook al een paar items komen die het net wat makkelijker maken.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack The Doors (7,99 euro)
Niet anders dan verwacht: de nieuwe nummers voor Rocksmith. En wel de volgende: Light My Fire, Riders of the Storm en Roadhouse Blues. Minder nummers dan normaal, helaas.
Add-on: Fable III – Verschillende uitbreidingen (prijzen variëren)
Ja, je leest het goed: geen uitbreiding voor het recent verschenen Fable Anniversary, maar voor Fable III. Het perfecte moment om het derde deel er weer eens bij te pakken, moet Microsoft gedacht hebben. En dan kan je meteen wat nieuwe tattoos aanschaffen.
Add-on: Call of Duty: Ghosts - Character skins (1,99 euro elk)
Het spreekt voor zichzelf: nieuwe outfits voor je Call of Duty-personage. Of beter gezegd, een nieuw masker. En ja, ze hebben allemaal het Ghost-patroon. Erg veel verschillen ze dus niet.