WIN - Watch Dogs 2 goodies prijsvraag

Article
vrijdag, 23 september 2016 om 17:00
xgn google image
Het duurt nog even tot Watch Dogs 2 verschijnt, maar om het wachten wat makkelijker te maken komt Ubisoft vandaag met nieuwe informatie naar buiten! Speciaal daarom geven wij een tof pakket vol met Watch Dogs 2 goodies weg. Wil jij kans maken? Lees dan hieronder hoe je meedoet aan deze prijsvraag.
In Watch Dogs 2 kruipen spelers in de huid van Marcus Holloway, die samenwerkt met de uit de vorige game bekende hackersgroep DedSec. Ze willen ervoor zorgen dat het nieuwe systeem genaamd ctOS 2.0 uit de lucht gehaald wordt en Marcus kan met zijn speciale telefoon alles gerelateerd aan ctOS hacken. De game gaat zich afspelen in San Fransisco en zal een open wereld bieden.
Watch Dogs 2 moet op 15 november verschijnen voor Xbox One, PS4 en PC. Wij zijn onder andere op de E3 en gamescom al even met de game aan de slag geweest: meer over de gameplay kan je lezen in onze preview. Ook de multiplayermodus is aan bod gekomen en daarover kan je meer lezen in onze Bounty Hunter hands-on.
watch dogs 2 goodies prijsvraag

Watch Dogs 2 goodies prijsvraag

In samenwerking met Ubisoft mogen wij een pakket vol met Watch Dogs 2 goodies weggeven! Zo'n pakket bevat het volgende:
  • DedSec t-shirt
  • Watch Dogs 2 buttons
  • Foam finger
Wil jij dit pakket binnenkort ontvangen? Doe dan mee aan onze Watch Dogs 2 goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat vind jij het tofste aan Watch Dogs en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je maat voor het t-shirt, jeXGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!