WIN - Watch Dogs 2 gear prijsvraag

Article
vrijdag, 25 november 2016 om 9:33
xgn google image
Watch Dogs 2 is sinds kort verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en PC. Om dat te vieren geven wij een aantal exclusieve Watch Dogs goodies weg! Wil jij kansmaken op vette Watch Dogs 2 gear? Doe dan mee aan onze prijsvraag!
Watch Dogs 2 wisselt de druilerige straten van Chicago in voor het zonnige San Fransisco. Het bekende CtOs Big Brother-netwerk uit voorganger Watch Dogs (2014) is geüpgraded naar CtOs 2.0 en zorgt voor een nog verdere inbraak op de privacy van de burgers dan het vorige systeem al deed.
Als jonge hacker Marcus 'Retr0' Holloway ga je aan de slag om dit netwerk te dwarsbomen. Dit doe je echter niet alleen, maar als onderdeel van de bekende hackersorganisatie Dedsec. In onze review, waarin wij Watch Dogs 2 met een mooie 8.0 beoordeelden, waren wij vooral enthousiast over de toffe personages, de setting en de vele activiteiten die je kan ondernemen.

Watch Dogs 2 gear prijsvraag

In samenwerking met Ubisoft mogen wij toffe Watch Dogs 2 gear weggeven! Wij hebben de volgende prijzen om uit te delen:
  • Watch Dogs 2 t-shirt (maat M)
  • Bomberjack Marcus (maat S)
  • Watch Dogs 2 oordopjes
Wil jij binnenkort de show stelen met een van deze toffe accessoires? Doe dan mee aan onze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Hoe heet het bedrijf waarbij Marcus tijdens de openingsmissie van Watch Dogs 2 moet inbreken?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht! Let op: geef meteen aan welk item je graag wil winnen!

Populair Nieuws