Wat zijn Ubisoft Club Beloningen?

  Puntjes sparen doen we niet voor niets! Voor al die uurtjes gamen om lastige en soms langdurige uitdagingen te halen, willen we natuurlijk ook wat terugzien! Ubisoft beloont haar community dan ook met uiteenlopende Ubisoft Club Beloningen om je tijdsinvestering en frustraties de moeite waard te laten zijn.

  Lees ook in deze serie:

  1. Wat is de Ubisoft Club?
  2. Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?
  3. Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?
  4. Wat is een Ubisoft Club Account en waarom heb ik het nodig?
  5. Wat zijn Ubisoft Club Beloningen?
  6. Wat is Ubisoft Club XP en wat kan ik ermee?

  Met de Ubisoft Club Units die je verdient door uitdagingen in games te voltooien kun je behoorlijk wat exclusieve beloningen ontgrendelen in de Ubisoft Club. Dat kan van alles zijn, maar vaak maakt het je speelervaring wat unieker of zelfs beter door het unlocken van een sterk wapen. Meestal komen beloningen namelijk in de vorm van in-game content zoals wapens(kins), kostuums en andere voorwerpen. Bijvoorbeeld het kostuum van Altaïr uit de originele Assassin’s Creed dat je in Assassin’s Creed Origins kunt gebruiken.

  Soms overlapt Ubisoft zelfs haar gameseries met de beloningen. Voor The Division kun je bijvoorbeeld een speciale Splinter Cell Blacklist-outfit voor je personage ontgrendelen. Heel tof als je van beide series houdt! Maar een beloning kan ook een aantal nummers van de Soundtrack van de game zijn, zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien voor Rainbow Six Siege.

  Beloningen die je beter of sterker maken in een game, zoals een geüpgraded wapen zijn uiteraard alleen in singleplayer games te unlocken. Voor multiplayer games als Rainbow Six Siege gaat het om visuele upgrades, zoals een wapenskin. Dit doet Ubisoft bewust om spelers in de multiplayer geen oneerlijk voordeel te geven.

  De beloningen zijn nergens anders te krijgen dan via de Ubisoft Club. Sommige beloningen zijn gratis en kun je direct ontgrendelen, andere zul je moeten inwisselen voor Club Units, de digitale valuta van Ubisoft.

  Meer over Club Units lees je in ons artikel: Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?

  Wat heb ik aan Ubisoft Club Beloningen?

  Door te spelen voor beloningen blijven de games van Ubisoft langer interessant. Als je een spel eenmaal hebt voltooid, kun je via de Ubisoft Club nog altijd extra Units verdienen door uitdagingen te voltooien, dit zal de levensduur van het spel verlengen.

  Maar als je alle beloningen wil ontgrendelen moet je flink wat Units verdienen, en zul je dus ook de lastigste uitdagingen of wekelijkse nieuwe uitdagingen moeten voltooien. En aangezien Ubisoft je maar wat graag aan haar community bindt, zitten er in elke game een paar beloningen die zeker de moeite waard zijn.

  Meer over uitdagingen lees je in ons artikel: Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?

  Ubisoft Club beloningen

  Waarom zijn sommige beloningen gesloten?

  Je vraagt je misschien af waarom er voor sommige beloningen een slotje staat, zoals in bovenstaande afbeelding. Dit betekent dat je deze dus op dit moment niet kunt unlocken of met Units kunt kopen. In dit geval mis je helaas een vereiste, zoals een bepaalde game, DLC, of heb je misschien onvoldoende Units beschikbaar of niet voldoende voortgang in de game geboekt. In de beschrijving kun je zien wat er ontbreekt.

  Wil je Units spenderen aan een beloning, dan ben je niet beperkt tot de game waarmee je ze verdient. Je kunt bijvoorbeeld Units halen in Rainbow Six Siege om ze vervolgens te spenderen in South Park: The Fractured but Whole of een andere Ubisoft game. Alle Units van Ubisoft games worden bij elkaar opgeteld in de Ubisoft Club, dus hoe meer je er speelt, hoe meer voordeel je eruit haalt. Het is dus helemaal aan jou welke beloningen je binnenhaalt bij een game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.