Wat worden de Xbox Games With Gold games voor februari 2020?

Article
maandag, 27 januari 2020 om 15:00
3457083 gameswithgold e1511866295246f1595433213
Zoals iedere maand het geval is, zal Microsoft Gold leden deze maand ook weer verblijden met een paar gratis games. Deze week verwachten we dat de nieuwe games onthuld gaan worden en dus is het tijd om te voorspellen welke titels dit worden. Lieve glazen bol, wat worden de Xbox Games with Gold games voor februari 2020?

Dragon Ball Xenoverse 2

Het nieuwe Dragon Ball Z avontuur is uit in de vorm van een heuse RPG. Massaal kruipen we in de huid van Kakarot om de Super Saiyan uit te hangen en de ene na de andere Kamehameha af te vuren. Het vorige avontuur in het Dragon Ball Z universum liet je je eigen held maken en daarmee aan de slag gaan.
Wij verwachten dat Microsoft deze game, Dragon Ball Xenoverse 2, wel eens in de Games with Gold voor februari 2020 zou kunnen opnemen. Op die manier kan iedereen aan de slag met het avontuur en zich klaar maken voor de RPG rondom Kakarot.
darksiders 3 release gelekt door microsoft store 135693 3

Darksiders 3

Omdat Genesis eraan komt is het tof om even terug te kijken naar de voorgaande verhaallijn van Darksiders. Onze glazen bol vertelt ons dat Microsoft dit ook denkt en een Darksiders avontuur naar de Games with Gold van februari 2020 brengt. Vermoedelijk is dat het laatste avontuur van de vier ruiters van de apocalyps: Darksiders 3.
In die game kruip je in de huid van Fury die na haar broers War en Death de nodige engelen en demonen afslacht. Ze moet het zelfs tegen de zeven hoofdzonden opnemen in een open wereld. Zou de game straks in de line-up staan?
re7table1f1595433188

Resident Evil 7

Deze maand verwachten we dat Microsoft gaat knallen met een Resident Evil game. Het is nog niet zo lang geleden dat we met Resident Evil 2 aan de slag mochten, althans de nieuwe versie ervan. Nu Resident Evil 3 onderweg is in een nieuw jasje, zou het zomaar eens kunnen dat we straks met een andere zombiegame aan de slag mogen. Neem bijvoorbeeld de horrorgame Resident Evil 7.
Die game is al een tijd uit en brengt je naar een griezelig huis waar de geheimen nog gruwelijker zijn dan je je kunt voorstellen. Laat staan de eetgewoonten van het gezin in het huis. Zouden we in februari gratis aan de slag mogen met deze horrorgame?
nieuwe rebellion game strange brigade onthuld 112769 2

Strange Brigade

Zombies genoeg in de komende release van Rebellion. Zombie Army 4: Dead War is onderweg en daarom denken wij dat er een andere toffe game naar de Xbox Live Games With Gold komt. Om precies te zijn gokken wij dat Strange Brigade komende maand gratis speelbaar zal zijn.
Deze game van Rebellion is een ideale game om samen te spelen met een paar vrienden. Je neemt het in de game op tegen legers aan gespuis, waaronder mummies en ondoden. Naast het feit dat dit een toffe game is, is het ook een mooie opzet voor Zombie Army 4. Hopelijk komt deze game naar de line-up van Microsoft.
1 mg2vhxjmgytu imx1xcyfqf1576528346

Life is Strange

Afgelopen maand konden we aan de slag met Telltale's Batman. Deze verhalende game over de Dark Knight zou wel eens een opzet kunnen zijn voor een nieuwe verhalende titel in de Games with Gold reeks. Zou Microsoft ons een game voorschotelen met een verhalend karakter? Wij denken van dat dit best wel eens zou kunnen.
Als we dan een specifiekere gok mogen doen verwachten we zelfs dat Life is Strange gratis wel eens een gratis game in de line-up voor februari 2020 zou kunnen worden. Of het dan om het eerste deel gaat of om de hele game, laten we even in het midden.

Wat worden de Games with Gold voor februari 2020?

Natuurlijk kunnen niet al deze games in de Games with Gold voor februari 2020 voorbij komen. Welke van deze games verwacht jij te kunnen spelen komende maand? Of denk jij dat het een hele andere line-up wordt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws