Wat worden de gratis Xbox Live Games with Gold van augustus 2020?

Article
maandag, 20 juli 2020 om 15:00
halo 4f1595242850
Elke maand krijgen we van Microsoft een set aan gratis games in de Xbox Live Games with Gold. Voor augustus kan Microsoft wel eens flink gaan uitpakken in aanloop naar de aankondigingen. Krijgen we een dikke exclusive?

Halo 4

Tijdens de komende livestream van Microsoft mogen we in ieder geval één ding verwachten: heel veel Halo Infinite. Nu deze game onderweg is, is het hoog tijd om Halo terug te brengen in de Xbox Games with Gold line-up. Wij verwachten dat Microsoft in ieder geval met een van de Halo games komt in augustus 2020 en waarschijnlijk is dat Halo 4. Deze game vormt de aanloop van de gebeurtenissen in Halo 5 die op zijn beurt weer richting Halo Infinite zal werken.
In Halo 4 keert Master Chief terug van weggeweest om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging van het heelal. Waar The Covenant altijd vijand nummer één was, is de dreiging nu groter dan ooit. Naast de toffe verhaallijn biedt Halo 4 een aantal toffe multiplayer modi waaronder Spartan Ops.
hellblade senuas sacrifice xbox one versie komt eraan 128718

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Microsoft gaat naast Halo Infinite ongetwijfeld meer beelden laten zien van Hellblade 2 tijdens de komende Inside Xbox stream. Het vervolg op Senua’s Sacrifice is een titel die er nu al veelbelovend uitziet. Het eerste avontuur van Senua moet bijna wel in de Xbox Live Games with Gold line-up van augustus 2020 zitten, want iedereen moet absoluut het eerste deel gespeeld hebben om klaar te zijn voor deel 2.
Toen Team Ninja met het eerst deel kwam, was even onduidelijk wat mensen van de game moesten verwachten, maar gaandeweg het avontuur van Senua was de stempel van Team Ninja duidelijk. De game is donker, meeslepend en op sommige momenten erg moeilijk. Het verhaal volgt Senua die in onbekend terrein op pad is met een vreemde zak bij zich. In de zak blijkt een hoofd te zitten die een grote rol in het verhaal speelt. Wat die rol precies is, ontdek je gaandeweg het verhaal in de game.
comparativa de assassins creed the ezio collection 100552

Assassin’s Creed: The Ezio Collection

De release van Assain’s Creed Valhalla komt steeds dichterbij. We hebben al verschillende beelden gezien van de game uit de stal van Ubisoft en het belooft erg tof te worden. Met de komst van deze game is het volgens ons tijd op terug te blikken op een andere assassijn uit de franchise: Ezio. Microsoft gaat dat komende maand volgens ons doen met Assasin’s Creed: The Ezio Collection, waarin het complete avontuur van Ezio zit.
Assassin’s Creed: The Ezio Collection bevat namelijk Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations, waarin je Ezio Auditore de Firenze zijn tocht door Italië volgt. Het verhaal neemt je mee naar de 15e eeuw tijdens de Italiaanse Renaissance en leidt je langs verschillende gebeurtenissen van Rome naar Constantinopel. Onderweg ontdek je steeds meer van de ware aard van Abstergo in de huidige tijd en leer je meer over de eeuwenoude ruzie tussen de Assassins en de Tempeliers.
skulls of the shogun 2 1f1595242363

Skulls of the Shogun

Microsoft brengt elke maand ook een toffe indiegame naar de Xbox Games with Gold Line-up. Voor augustus zal dat niet anders zijn verwachten we. Met de PlayStation 4 exclusieve game Ghost of Tsushima verwachten we dat Microsoft ook het tijdperk van de samoerai aandoet, maar dan net even op een andere manier.
In Skulls of the Shogun kom je in het hiernamaals terecht en moet je samen strijden met allerlei samoerai, magische monniken en generaals die ook het loodje gelegd hebben. Je doel is om de Shogun Skulls te vangen. Door tactisch te spelen win je je gevechten tegen de computer, maar je kunt er ook voor kiezen om tegen andere spelers te knokken. Skulls of the Shogun biedt je de mogelijkheid om online tegen maximaal drie andere samoeraispelers te spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties