Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor mei 2021?

Article
donderdag, 22 april 2021 om 17:30
fable 3f1593758392
Microsoft brengt ons elke maand een viertal toffe games, helemaal gratis voor Xbox Live leden en mensen met een Game Pass Unlimited abonnement. Naast de honderden games die gratis in de Game Pass bibliotheek staan, krijgen we zo nog wat extraatjes. Welke games het worden is elke maand weer gissen, maar dat doen wij maar al te graag! Wat worden de gratis Xbox Games with Gold games voor mei 2021?

Fable III

Microsoft gaat (hopelijk snel) hoge ogen gooien met de nieuwe Fable game. Wanneer die game precies uitkomt, is nog steeds in mysterie gehuld, maar dat de game komt is een zekerheid. Wij verwachten dat Microsoft het wachten wat zal gaan verzachten door ons de laatste telg in de franchise cadeau te doen. Fable III neemt ons mee terug naar Albion om wederom de keuze te maken tussen goed en kwaad. Elke keuze in de game zorgt ervoor dat je mogelijk een ander pad in slaat. In de gratis Xbox Games With Gold van mei 2021 zou deze game zeker niet misstaan!
moving outf1594808480

Moving Out

Waar Microsoft elke maand ogenschijnlijk een willekeurige lijst met games gratis maakt in de Xbox Games with Gold line-up, is er zeker wel een structuur aanwezig. Er is altijd een grotere game, een kleinere game en een game die samen gespeeld kan worden. De vierde gratis game varieert nog wel eens tussen groot en klein. Wat betreft de kleinere game denken wij dat Microsoft komende maand Moving Out gratis maakt.
Dit zou bijzonder toepasselijk zijn, gezien er in een aantal landen behoorlijk versoepeld wordt, zelfs in ons kikkerlandje. Voor ons betekent dit dat we weer naar buiten mogen, een terrasje mogen pakken en leuke dingen mogen doen. Als Microsoft hierop in springt mogen we ook naar buiten in een game! Moving Out laat je namelijk op een hilarische manier verhuizen!
h2x1 nswitchds evergatef1619028688

Evergate

Een element waarop Microsoft op dit moment nog behoorlijk achter loopt op Sony is het gratis maken van toffe 'next gen' games. Natuurlijk is er in de Xbox Game Pass bibliotheek genoeg tofs te vinden, ook voor de Xbox Series X en S, maar in de line-up van de gratis Games with Gold is dat wat minder. Daar kan Microsoft een stap in zetten met Evergate. Deze toffe indiegame is namelijk nóg beter op de Xbox Series X en laat je onder andere met de betoverende soundtrack heerlijk wegdromen in een magische wereld. Of Evergate ook daadwerkelijk gratis wordt, is nog even afwachten.
left4dead2f1619029249

Left 4 Dead 2

Komende tijd wordt het weer flink tijd voor zombies! Althans, dat verwachten we. Natuurlijk is Resident Evil Village onderweg vanuit Capcom, waarin weer flink gegriezeld kan worden, maar Microsoft heeft volgens ons iets anders in petto. In Left 4 Dead 2 kun je namelijk ook goed rillen van angst en dat in multiplayer! Wij verwachten dat komende maand deze game wel eens gratis zou kunnen worden in de Xbox Games with Gold update, en dat heerlijk samen kunnen griezelen met de vele gedrochten die in deze game op je af komen.

Populair Nieuws