Dit is er nieuw in Call of Duty Black Ops Cold War seizoen 3

Article
donderdag, 22 april 2021 om 18:00
De Battle Pass voor Call of Duty Black Ops Cold War seizoen 3 en Warzone brengt enorm veel nieuwe content met zich mee. De verhaallijn van de verdwijning en ontvoering van Adler gaat verder in het nieuwe seizoen en geeft een nieuwe uitdaging met multiplayermissies en Warzone-opdrachten. Cold War krijgt een flinke lading nieuwe locaties, game modus en natuurlijk een nieuwe Battle Pass. Hier lees je wat je allemaal terug kan vinden!

Nieuwe maps

Mt. Yamantau - de sneeuwige bergen gaan spelers in de mutliplayer op de proef stellen. De locatie is bekend uit de story-modus van Black Ops: Cold War, en komt nu voor het eerst naar de multiplayer modus. De ijzige locatie biedt een leuke toevoeging voor alle spelers en geeft weer iets nieuws om in rond te knallen.
Diesel - In de eenzame woestijn barst dit stukje Americana uit in een enorm slagveld. De map gaat speler op de proef stellen met 6v6, 3v3 en 3v3 modus en biedt een hectische en snelle gameplay. Vecht rond het benzine station of de omliggende gebouwen midden in de badlands.
Standoff – De klassieke map uit Black Ops II keer terug. Het is een iconische locatie voor zowel pro spelers als fans en komt eindelijk naar Cold War in seizoen 3. Vecht het uit op de grote map die een tijdloos gevoel geeft. Met een identieke layout aan de Black Ops II variant, is het wel goed opletten op de snipers, maar je kan ze flink te grazen gaan nemen.
Duga – Dit wordt een multi-team map. Hier moeten meerdere teams het uitvechten voor de overwinning. Dugo biedt iets voor elke speelstijl, of je nu liever door de centrale administratiekantoren rent of juist een lange weg wil banen via het busdepot, alles is wel mogelijk. Mocht je nog in twijfel zitten waar je heen moet gaan in deze gigantische map, kan je bovenop de toren landen om een prachtig uitzicht te hebben en een ideale sniper-spot.

Game modes

Sticks and Stones - De fan-favoriete gamemode uit de voorgaande games maakt ook een terugkeer. Dit is iets minder gericht op puur het winnen en games en staat open voor een lolletje. Spelers nemen het tegen elkaar op met de crossbow, ballistic knife en tomahawk en moeten zo veel mogelijk kills weten te maken. Het is een iconische gamemode die iedere Call of Duty-fan ongetwijfeld plezier gaat geven en wie weet raak je nog wel die tomahawk kill aan de andere kant van de map.
Gun Game zombies modus – De klassieke Gun Game-modus, maar dan met een opmerkelijke twist. In plaats van spelers vermoorden moet je zombies te grazen nemen om je nieuwe wapen te ontvangen. Het is een interessante en leuke modus voor alle zombies fans en bieden heerlijke afwisseling van de huidige maps en Outbreak-modus.

Nieuwe operator - Wraith

De nieuwe operator voor dit seizoen is niemand anders dan een koelbloedige moordenaar. Wraith is de rechterhand van Stitch, het personage dat in seizoen 2 Adler heeft ontvoerd en spelers op het verkeerde spoort zette. Wraith heeft nu de missie om Stitch veilig te houden van vijanden. Wraith is een totaal nieuwe personage dat hoort bij de verhaallijn van de Battle Pass van seizoen 3 en geeft spelers een geweldige skin zodra ze level 100 hebben gehaald.
Naast enkel de nieuwe maps op multiplayer van Cold War, krijgt Warzone ook een flinke update. Nu Verdansk helemaal aan gort geblazen is, krijgen we mogelijk een vernieuwende en frisse map. Het evenement dat er een nuke op Verdansk af kwam was enkel te bekijken tijdens het evenement. Als je mee hebt gedaan met de 'Destruction of Verdansk Part 1', dan krijg je ook een unieke calling-card om te tonen aan andere spelers.

Populair Nieuws

Laatste Reacties