Wat worden de gratis Xbox Games with Gold van september 2020?

Article
donderdag, 20 augustus 2020 om 13:00
ultimate alliancef1597911624
Elke maand komen Sony en Microsoft met nieuwe gratis games voor trouwe leden. Dat zal in september niet anders zijn. Wij doen een vooruitblik op de gratis Xbox Games with Gold voor september 2020 en voorspellen welke games er komende maand gratis worden!

Marvel Ultimate Alliance

Op 4 september komt Marvel’s Avengers uit. De game laat je met Thor, Hulk, Iron Man en ander helden in co-op spelen om de wereld te redden en meteen je naam als superhelden te zuiveren! Wij verwachten dat Microsoft deze release aanpakt om een andere Marvel game gratis als Xbox Live Games with Gold titel beschikbaar te maken. In Marvel Ultimate Alliance vorm je ook een genootschap van superhelden die het met een schurk aan de stok krijgen. De game kwam in 2006 uit voor Xbox 360, Xbox One en andere platformen en zou een toffe aanloop zijn naar Avengers!
horizon chase turbof1597911773

Horizon Chase Turbo

Microsoft probeert elke maand om wat variatie in haar gratis line-up aan te brengen. In augustus was er bijvoorbeeld ruimte voor co-op avonturen in Portal Knights en konden we in multiplayer sporten met Dunk Lords. Wij verwachten dat Microsoft deze maand aandacht besteedt aan een multiplayer racegame. Dat kan een grote titel zijn als Forza Horizon 4, maar wij zetten in op een andere racegame uit de indiehoek: Horizon Chase Turbo.
Deze racegame van Aquiris Game Studio laat je in cartooneske omgevingen scheuren in een stijl die nog het meestel lijkt op die van klassiekers Top Gear en Out Run. De game is te spelen in singleplayer, maar wordt pas écht leuk als je het tegen elkaar opneemt in de split-screen modus!
enslavedf1597911885

Enslaved: Odyssey to the West

Een andere game die we verwachten tussen de Xbox Games with Gold line-up is er een van ontwikkelaar Ninja Theory. Deze studio is tenslotte volop bezig met de nieuwe Xbox Series X game die het verhaal van Senua voortzet. In het licht van die game verwachten we dat we aan de slag mogen met Enslaved: Odyssey to the West.
De game laat je in een fictieve toekomst waarin de wereld naar zijn grootje is, een heel avontuur beleven met Monkey onder de knoppen. Hij is op reis naar het westen en ontmoet onderweg Trip. Samen reizen ze naar The Pyramid om een tot slaaf gemaakt volk te bevrijden. De game verscheen in 2010 voor onder meer de Xbox 360 en is nog niet voorbij gekomen als gratis Xbox Game with Gold.
halo wars definitive edition release voor steam bekend 109647

Halo Wars

Voor Xbox fans is het een wat lastige tijd momenteel. De release van Halo Infinite is verplaatst, waardoor dit geen releasetitel van de Xbox Series X wordt. Wij verwachten dat Microsoft dit goedmaakt door iedereen een toffe Halo game cadeau te geven. In de Xbox Games with Gold line-up kwamen eerder al Halo Spartan Assault, Halo 3 en Halo Reach voorbij, maar van Halo Wars is geen spoor te vinden (als je de Japanse en Duitse vervangingen niet meerekent).
Wij denken dat Microsoft daar in september 2020 verandering in brengt en ons Halo Wars als gratis Xbox Live Game with Gold geeft. De game doet iets heel anders dan andere Halo titels en brengt ons in plaats van shooteractie een heuse tactische gameplay!

Populair Nieuws