Wat vind jij van de remaster van LA Noire? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 09 september 2017 om 15:00
xgn google image
De eerste dagen nadat Destiny 2 uitkwam liggen achter ons, maar daar gaat deze Doe Mee niet over. Wij zijn vooral benieuwd naar jullie meningen over de aangekondigde remaster van LA Noire. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden waren wij benieuwd naar jullie meningen over de finale van Game of Thrones seizoen 7. Het was voor velen een grootste finale, maar er waren ook mensen die minder positief waren. Toch is de ‘The Dragon and the Wolf’ de meest bekeken aflevering uit de serie. Maar dit wil niks zeggen hoe de fans de finale vonden. Zo geven wij onze eigen Rolfgang het woord:
Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker heeft gehoord de afgelopen weken en waar zeker iets voor valt te zeggen. Wij gaan er geen verdere mening over hebben, maar vonden de verwijzing aan het einde van de zesde aflevering van Rick and Morty een grappige; die kun je hier bekijken.
Het duurt nog minstens een jaar voordat Game of Thrones weer te sprake komt, dus wij richten ons ook op iets anders. Afgelopen donderdag liet Rockstar weten dat haar detectivegame LA Noire weer opnieuw uitkomt; deze keer voor de PlayStation 4, Xbox One, de Nintendo Switch en VR. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van de remaster van LA Noire?

De game kwam oorspronkelijk in 2011 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en in 2012 ook voor de PC en werd toentertijd erg goed ontvangen; van ons kreeg hij een 9! Maar wat vinden jullie van deze remaster? Zitten jullie daar op te wachten of skip je de game? En heb je de game weleens gespeeld? Een boel vragen, maar de Doe Mee wil het graag weten.
Laat ons dus in de reacties hieronder weten wat jij van de remaster van LA Noire vindt en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!