Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 10 februari 2012 om 18:15
xgn google image
Vergenoegd kunnen wij vandaag melden in de Wat speel jij dit weekend rubriek dat er genoeg te spelen valt. De sneeuw mag dan nog niet verdwenen zijn in ons land, in de game-industrie breekt de lente al door en zijn de eerste toptitels van 2012 alweer uit.
Met deze week enkele hoogtepunten in de vorm van onder andere Kingdoms of Amalur: Reckoning en Grand Slam Tennis 2 (7,5). Maar wat dacht je van titels als Gotham City Imposters en Catherine? Om nog maar niet te spreken over de Fallout: New Vegas Ultimate Edition of... The Darkness 2! En op die laatste game willen wij graag wat nadruk leggen. De recensie hebben wij namelijk al online staan en deze liep uiteindelijk uit op een prachtige 9!
Dus kiest u maar uit zou ik zeggen! Op het forum lees ik al hele topics over Kingdoms of Amalur: Reckoning. En ook The Darkness 2 en Catherine zijn populair onder de XGN'ers, zo constateren wij.
Als je geen van bovenstaande games hebt gekocht en gewoon weer lekker verder gaat met waar je was gebleven in The Elder Scrolls V: Skyrim of Dark Souls, dan horen we dat ook graag. Laat maar weten in de reacties wat jij dit weekend speelt! En vergeet niet met elkaar af te spreken voor een online sessie.