Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 24 februari 2012 om 18:00
xgn google image
Het is weer weekend. Een bewogen week is weer achter de rug. Boven de rivieren was het centrale topic de afgelopen week waarschijnlijk de PlayStation Vita. In het zuiden moet de Vita wellicht nog op gang komen en was men drukker met carnaval. Enfin, wat speel jij dit weekend eigenlijk?
De PlayStation Vita, die op 22 februari verscheen, heeft natuurlijk een flinke rits aan lanceringsgames meegekregen, waarvan een behoorlijk aantal goed scoorde bij onze Vita redacteurs. Ik zal de games hier niet opnieuw één voor één gaan noemen. Daarvoor verwijs ik jullie graag door naar twee aparte artikelen.
Goed, buiten de Vita, wat verscheen er nog meer deze week? Je kon onder andere aan de slag met Alan Wake's American Nightmare, Binary Domain en Wargame: European Escalation. Maar de grootste titels van deze week zijn toch wel Syndicate en The Last Story. Eerstegenoemde werd door onze Eke beloond met een 8,5. Collega Erik vond The Last Story zelfs een 9,0 waard. Kopen die handel dus!
Het is absoluut geen gemakkelijke keuze deze week. Vita of toch maar de oude vertrouwde console met enkele nieuwe pareltjes? Of ga jij misschien juist weer eens lekker aan de slag met games die al een tijdje stof happen in je kast? Laat hieronder in de reacties weten waar jouw keuze dit weekend naar uitgaat en wie weet kun je samen met andere XGN leden gamen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties