Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 27 juni 2014 om 19:10
xgn google image
De laatste dagen van de maand juni vliegen voorbij en de vakantie komt voor veel mensen steeds dichterbij. Dat betekent dat het zwembad weer uit de schuur gehaald kan worden en de barbecue overuren maakt. Of je kunt natuurlijk je favoriete games opstarten om weer wat digitale avonturen te beleven.
Dat het zonnetje in de zomer centraal staat is ook goed terug te zien in Sniper Elite 3, die deze week is verschenen. In de game reis je af naar Noord-Afrika en knal je, alleen of met je vrienden, een heleboel Duitse troepen af. De Nazi's hebben ook in het tropische zuiden de nodige plannen gesmeed, en aan jou de taak om hun acties te dwarsbomen. Verwacht de recensie nog deze week op XGN.

De Eerste Wereldoorlog herbeleven

Een heel andere kijk op de oorlog krijg je met Valiant Hearts: The Great War. Tijdens het geweld van de Eerste Wereldoorlog beleef jij een avontuur vol met vriendschap, opoffering en overleven. De avontuurlijke puzzelgame heeft een cartooneske grafische stijl, zoals je die misschien herkent van de game Child of Light. Rox is in haar recensie zeer te spreken over de game, en dat is terug te zien in de negen die de game heeft gekregen.
Wil je een game met een iets minder heftige ondertoon, dan kun je terecht bij GRID: Autosport. Deze racegame van Codemasters is namelijk deze week uitgekomen. Op 22 verschillende locaties kun je op meer dan 100 verschillende circuits je beste stuurkunsten vertonen. Wil je weten welke auto's er allemaal in de game zitten, dan kun je terecht bij de special van Johan.

Wat speel jij dit weekend?

Zit er deze week niks tussen voor jou? Wees niet getreurd, want ook de komende weken komen er nog genoeg grote titels aan. Tot die tijd kun je altijd nog wat oude toppers opstarten om al die avonturen te herbeleven. Welke games ga jij dit weekend allemaal spelen? Laat het hieronder weten!

Populair Nieuws