Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 25 januari 2013 om 18:30
xgn google image
Het weekend staat weer voor de deur, het weekend waarin de vorst plaats gaat maken voor dooi. Het weekend waarin de laatste uren schaatsen en ijshockey plaats kunnen vinden. Of waarin we gewoon een lekkere game mee kunnen pakken. Wat speel jij?
Er is vooral voor de PC- en Wii U-gamers enige reden tot thuisblijven dit weekend; zij worden tegemoetgekomen in de grote releases van deze week. Vanaf vandaag liggen namelijk de PC-versie van DMC: Devil May Cry en de Wii U-versie van Marvel Avengers: Battle for Earth in de schappen. Eerstgenoemde is zeker aan te raden, getuige onze recensie van de PlayStation 3- en Xbox 360-versie.
Vorige week twijfelde ik over het al dan niet aanschaffen van Devil May Cry voor de Xbox 360. Daarin is weinig verandering gekomen en dus heb ik de game nog steeds niet. We zullen morgen de kast eens opentrekken om wat oude toppertjes onder het stof vandaan te halen. Uiteraard ben ik ook erg nieuwsgierig naar jullie bezigheden dit weekend. Welke games speel jij? Laat het hieronder weten door middel van een reactie!