Wat speel jij dit weekend?

Article
zaterdag, 05 juli 2014 om 1:04
xgn google image
Het kwik stijgt langzaamaan naar tropische hoogten. Niet echt de ideale tijd om te gamen natuurlijk. En dan komt Nederland dit weekend ook weer in actie op het WK in Brazilië. Ga jij ondanks deze omstandigheden toch nog een bezoekje brengen aan de wereld van de games?
Qua releases is het deze week iets rustiger dan vorige week. Toch zijn er wel een paar titels die het noemen waard zijn. Wat te denken van Child of Light voor de PlayStation Vita. Het avontuur van Aurora kwam eerder al uit op andere platformen, waaronder de PlayStation 4. Collega Rox nam die versie al onder handen en werd meteen verliefd op de artistieke grafische pracht die de game je voorschotelt, zoals duidelijk wordt uit haar recensie.
Een andere uitgekomen game op de handheld van Sony is de Ratchet & Clank Trilogy. De drie originele avonturen van het tweetal, die zijn ontwikkeld door Insomniac Games, zijn nu dus ook speelbaar tijdens het reizen of op vakantie. Met deze trilogie kun je jezelf alvast voorbereiden op de nieuwe Ratchet & Clank game die volgende jaar uit moet komen op de PlayStation 4.

Wat speel jij dit weekend?

Heb je geen PlayStation Vita in huis? Dan kun je je portemonnee deze week wat rust gunnen. Tenzij je wat oudere titels in huis haalt natuurlijk. Wat ga jij dit weekend precies spelen? Kom je misschien ook langs bij onze stand op Epicon dit weekend? Laat het hieronder weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties