Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 07 juni 2013 om 18:00
xgn google image
De zomer nadert en ook in ons kikkerlandje is dat te merken. Het zonnetje schijnt rijkelijk alle schoollokalen binnen, wat resulteert in een slechte concentratie. Gelukkig word je gered door het fenomeen weekend. Weg met die schoolboeken en aan die console, precies zoals het hoort. Wat spelen jullie dit weekend?
Volgende week staat in het teken van de E3, dat is bij elke gamer wel bekend. Doordat alle journalisten en ontwikkelaars naar Los Angeles afreizen, valt het qua releases wel een beetje tegen. Toch zijn er nog een paar titels uitgekomen die de moeite zeker waard zijn.
Ik doel hier op State of Decay en Marvel Heroes. Eerstgenoemde is een Xbox Live Arcade game waarin jij als overlevende aan de slag kunt gaan in een enorme open wereld. Met een prijskaartje van 20 euro is de game zijn geld meer dan waard.
Marvel Heroes laat de zombies links liggen en gaat aan de slag met, hoe kan het ook anders, de superhelden uit de vele Marvel strips. De free-to-play MMO is voor elke PC-gebruiker beschikbaar, dus je kunt naar hartelust gaan spelen. Ondergetekende zal het helaas zonder games moeten doen dit weekend. Er staat een weekeinde vol voetbal op het programma, maar maandag ben ik weer van de partij om jullie te voorzien van de nieuwste E3 trailers. Fijn weekend!

Populair Nieuws