Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 27 december 2013 om 18:00
xgn google image
Het einde van 2013 nadert en ook dit jaar heeft de game-industrie ons enorm verwend met diverse toptitels. Na maanden van afwezigheid keert er vandaag ook een nieuwe rubriek terug. Vrijdag is het verlengde van het weekend en dus onderdeel van de spitsuren onder de gamers.
Kerst in Nederland was er een zoals we die gewend zijn in ons kikkerlandje. De sneeuw maakte plaats voor regen en van vrieskou was geen sprake. Gelukkig heb je voor een goede gamesessie geen speciale weersomstandigheden nodig. Het is vakantie en dat betekent dat de spelcomputers en PC's overuren maken.
Dan moet je het echter wel met oudere releases stellen. De drukke Decembermaand zorgt er namelijk voor dat er vrijwel geen enkele game is uitgegeven de laatste week. Het eerste deel van The Walking Dead: Season 2 is echter wel een lichtpuntje in deze donkere maand. Natuurlijk zijn iets oudere games als Battlefield 4 of Grand Theft Auto V niet minder leuk geworden en kunnen deze ook prima fungeren als entertainment tijdens de laatste dagen van 2013.
Mensen met een Wii U kunnen niet achterblijven en met een game als Super Mario 3D World hoeft geen enkele gamer zich te vervelen. Wat ga jij precies spelen dit weekend? Laat je reactie hieronder achter!

Populair Nieuws

Laatste Reacties