Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 24 januari 2014 om 18:00
xgn google image
Het is weer vrijdag; de dag van de Vrijdagavondshow, maar ook de dag die het weekend inluidt! Miljoenen Nederlanders gaan doen wat ze doordeweeks niet kunnen doen en dat is van hun vrije tijd genieten.
Voor gamend Nederland betekent dat dus dat de consoles en PC's weer op volle toeren mogen draaien. Ondanks de wat karige releases valt er nog steeds genoeg vermaak te vinden met de oudere games die reeds in de winkels verkrijgbaar zijn.
Als je toch iets nieuws wilt spelen, dan moet je dit keer bij de PC-gamers aankloppen. Alweer deel tien binnen de Might & Magic serie, Might & Magic X Legacy, is vandaag uitgekomen en zorgt ervoor dat een hoop RPG-fans met een grote glimlach voor hun monitoren zitten.
Mensen die van skateboarden houden kunnen hun interesse verder verdiepen met de game OlliOlli voor de PlayStation Vita. Hierin kun je - retrostijl - je coolste stunts naar boven halen en zo veel mogelijk punten binnenharken als mogelijk is. De game is sinds woensdag te downloaden vanaf de PlayStation Store.
Ondergetekende gaat dit weekend aan de slag met de PlayStation 3 versie van het o zo bekende Minecraft. Blokjes heb je in de game in overvloed, dus ik ga een aantal prachtige bouwwerken uit de grond toveren. Wat ga jij dit weekend voor games spelen, of heb je geen tijd voor games en vraagt school al je vrije uren op? Laat het hieronder weten!