Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 07 maart 2014 om 19:15
xgn google image
Terwijl in het zuiden deze week is gefeest in verband met Carnaval, is iedereen in het noorden alweer een week aan het werk geweest. Gelukkig bestaat er iets zoals het weekend waarin je lekker rustig aan kunt doen.
Lekker uitslapen, met vrienden wat leuks doen, of op ons forum rondhangen, het zijn maar een paar opties. Wij van XGN hebben echter wel wat beters te doen! Die games moeten een keer uitgespeeld worden en laat die vrije uren daar nou perfect voor zijn.
Hoewel het aantal releases deze week beschamend laag is, is er gelukkig wel een hele mooie titel verschenen. Vanaf vandaag kun jij je namelijk wanen in de wereld van South Park. Cartman en zijn vrienden hebben jouw hulp nodig in een episch avontuur die vol zit met de keiharde humor van de televisieserie. Wouter heeft de game al gespeeld en in zijn recensie kun je precies lezen wat de game zo goed maakt.
Voor de rest zal je het deze week moeten doen met reeds uitgekomen games. Volgende week ziet er in ieder geval weer goedgevuld uit, met titels als Titanfall en Dark Souls II. Ondergetekende pakt ook maar wat oude titels op om het weekend door te komen. School kan wel wachten, daar maak je de rest van de week immers ook al tijd voor toch? Wat ga jij eigenlijk doen dit weekend? Duik jij ook in een van de vele digitale fantasiewerelden of houd je het bij een vertrouwd potje ganzenbord. Laat het hieronder weten!

Populair Nieuws