Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 28 maart 2014 om 16:50
xgn google image
"Het leven is mooi, het is weer vrijdag en je vliegt je weekend in." Wat is het toch een heerlijk gevoel als je je werk neer mag leggen en lekker wat uurtjes rust mag nemen.
Het weekend is de ideale manier om wat extra uurtjes in je favoriete games te stoppen. Hoewel het qua releases deze week aardig rustig is gebleven, weerhoudt dat niemand om alsnog helemaal los te gaan. Games hebben in principe geen houdbaarheidsdatum en retro is altijd goed!
Wil je toch wat nieuws proberen dan zul je richting je PC moeten rennen. Dinsdag is er namelijk een grote uitbreiding voor Diablo III verschenen. Diablo III: Reapers of Souls brengt een nieuw hoofdstuk naar de game en introduceert tevens een nieuw karakter. Hierdoor kan je weer uren doorbrengen in de kerkers die Diablo je voorschotelt.
3DS-gebruikers kunnen ervoor kiezen om de rechtbank in te duiken in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney. De twee welbekende gameseries komen elkaar in deze samenwerking tegen en staan oog in oog met elkaar. Het beste van beide franchises is aanwezig in de game en op die manier is er voor ieder wat wils. Tom ging eerder deze maand al met de game aan de slag en beloonde deze met een 7,5 in de recensie.
Met deze grote releases sluiten we maart af en kijken we vooruit naar wat de rest van het jaar te bieden heeft. Met titels als LEGO: The Hobbit en Trials Fusion in het verschiet is er genoeg om naar uit te kijken in april. Maar voor het zover is, moeten we eerst het weekend nog overleven. Wat ga jij dit weekend allemaal spelen? Laat het hieronder weten in de reacties!