Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 18 april 2014 om 20:00
xgn google image
Terwijl de laatste uren van de vrijdag wegtikken, maakt de massa zich op voor de paasdagen. De gourmetschotels komen tevoorschijn, eieren worden weer verstopt en alle familie krijgt een bezoekje. Of pak je het wat anders aan en ga je in je vrije uren lekker gamen.
Het kan allemaal, want daar is het weekend immers voor bedoeld. De extra vrije dagen die Pasen met zich meebrengt, wordt door iedereen vrolijk omarmt. Eieren zoeken is echter niet voor iedereen het ideale tijdverdrijf. Gamen is natuurlijk veel leuker en laat dat nou eens heel goed kunnen dit weekend.
Ook deze week zijn er namelijk weer een aantal interessante titels verschenen. Voetbalfans kunnen zich sinds dinsdag voorbereiden op het wereldkampioenschap voetbal dat zich deze zomer in Brazilië afspeelt. 2014 FIFA World Cup Brazil laat je met alle deelnemende landen voetballen en je eigen WK spelen. Als Nederland op het echte WK niet ver komt, kun je zelf in ieder geval het goede voorbeeld geven.
Waaghalzen kunnen zich dit weekend vermaken met het uitgekomen Trails Fusion. De game volgt het concept dat Trials op de vorige generatie consoles introduceerde. Je hebt een motor en een parcours, en het is aan jou om het level zo snel mogelijk te voltooien met zo min mogelijk fouten. Het is makkelijker gezegd dan gedaan en dat is wat de game zo sterk maakt. Nog meer redenen om de game te halen kun je vinden in de recensie.
Heb je niks met voetbal of hersenloze capriolen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een oude game uit de kast pakken. Misschien bereid je je voor op aankomende releases, door vorige delen nog een keer te doorkruizen. Laat hieronder weten wat jij dit weekend gaat spelen!