Wat kan er gebeuren in The Mandalorian seizoen 3?

Article
zaterdag, 26 december 2020 om 12:00
mandalorianf1631628670
De finale van The Mandalorian seizoen 2 loste een heleboel dingen op en liet voor het gevoel niet veel over voor een seizoen 3. Gelukkig weet regisseur Jon Favreau erg goed waar hij mee bezig is en is er nog genoeg dat kan en ongetwijfeld ook gaat gebeuren in het derde seizoen, wat gepland staat voor december 2021.

Moff Gideon

Het lot van Moff Gideon is nog niet helemaal bekend. Hoewel de kans er natuurlijk inzit dat er een eind aan zijn leven gemaakt wordt, kan hij ook nog wel eens gevangen genomen worden. Wij denken dat hij in dat geval nog wel eens voor grote problemen kan gaan zorgen.
De man is natuurlijk geen lieverd, maar een slimmerik is hij zeker. Ongetwijfeld zal hij met zijn volgzame medewerkers contact kunnen krijgen en een plan smeden voor een ontsnapping. Wij hebben het gevoel dat we Moff Gideon niet voor het laatst gezien hebben in The Mandalorian.

Bloed van Grogu

Moff Gideon vertelde in de laatste aflevering is dat hij alleen het bloed van Grogu nodig had en dit al in bezit heeft. Dit kan bluf geweest zijn, want nadat Din Djarin het kind wil pakken en weg wil gaan valt hij hem aan. Dit kan ermee te maken hebben dat hij Grogu nog nodig heeft, maar ook dat hij Mando gewoon heel graag een pak slaag wilde geven. Het zou ook goed kunnen dat hij het bloed van Grogu wil gebruiken voor de Dark Troopers.
mandalorian moff gideonf1581085843

Dark Saber

Het kan ook zijn dat Moff Gideon zich bewust liet verslaan door Mando, waardoor het Dark Saber in zijn bezit zou komen. Met het Dark Saber kan je de troon van Mandalore opeisen, maar het wapen kan alleen gewonnen worden in een strijd tussen twee personen.
Omdat Mando het wapen van Moff Gideon wist te winnen, moet Bo-Katan hem verslaan in een duel om het Dark Saber in bezit te krijgen. Er kan nog een hoop gebeuren betreft het Dark Saber. Din Djarin kan een duel met Bo-Katan aangaan, wat zij allebei natuurlijk liever niet willen, maar hij staat nu ook in de positie om de troon van Mandalore op te eissen.

Lot van Grogu

Aan het eind van de aflevering vertrekt Grogu met niemand minder dan Luke Skywalker (en R2D2). Din Djarin belooft het kind dat hij hem opnieuw zal zien, wat natuurlijk heel goed zou kunnen gebeuren in seizoen 3 van The Mandalorian. De volgende keer dat we hem zien zal Grogu ongetwijfeld nog sterker zijn met de force dan dat hij al was, maar hoe zal zijn relatie met Din zijn en hoe zal hij er voor de rest uitzien.
Het verhaal van Grogu is nog verre van afgelopen als je het ons vraagt.
babyyoda 580x375f1578098240

Luke Skywalker

De grootste gebeurtenis uit de finale aflevering van The Mandalorian, waar nogal een hoop grote gebeurtenissen waren, was natuurlijk de rol van Luke Skywalker die Grogu meenam om hem te trainen met de force. De vraag is natuurlijk of we hem nog terug zullen zien in seizoen 3 van The Mandalorian. Wij denken dat die kans er dik inzit.
Zo’n personage kan je toch bijna niet terug laten komen voor één keer? Luke probeert natuurlijk de Jedi order weer op te bouwen, wat ongetwijfeld ook in seizoen 3 van The Mandalorian te zien zal zijn. Zeker gezien de trammelant die zal spelen rond de troon van Mandalore.
Wat verwachten jullie van seizoen 3 van The Mandalorian? En wat vonden jullie van de finaleaflevering van seizoen 2? Laat ons je mening weten met een reactie!

Populair Nieuws

Laatste Reacties