Wat is jouw guilty pleasure?

Article
zondag, 22 augustus 2021 om 11:00
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Tussen alle brute toffe series en games door heeft iedereen één stiekeme film of serie die maar wat graag gekeken wordt. Wij gingen de redactie in om te vragen wat onze guitly pleasures zijn. Wat is jouw guilty pleasure?

Ralph

Ik kan altijd heerlijk genieten van de overdreven drama in series die voornamelijk gericht zijn op vrouwen. Shows als Gossip Girl, Reign en Bridgerton vind ik allemaal geweldig. Zolang er maar genoeg sappige verhalen en schokkende cliffhangers in zitten, dan ben ik game. Tenzij het Goede Tijden Slechte Tijden is. Je kan het ook overdrijven.

Remco

Mijn grootste guilty pleasure is dan toch wel Temptation Island. Ik vind het altijd wonderbaarlijk dat ieder koppel er met volle moed aan begint en alles daarna toch nog in het water valt. Vaak kijk ik dit ook met mijn vriendin en leggen we een wedje af wie wij denken dat er als eerste vreemd zal gaan. Gelukkig zijn er genoeg seizoenen om opnieuw te kijken en komen er steeds meer seizoenen bij. Als ik geen zin heb om op te letten of om iets met een goed verhaal te kijken zet ik dit op en ik geniet er iedere keer weer van.

Luuc

Mijn guilty pleasure om te kijken is toch wel echt een slechte reality serie als Ex on the Beach of Temptation Island. Op één of andere manier blijf ik het maar leuk vinden naar te kijken naar mensen die dingen doen die nergens op slaan en eigenlijk geen plek hebben op de televisie. Ik ben dan ook een onderdeel van het probleem, maar ja, het blijft lekker wegkijken. Het is stiekem de grootste reden waarom ik Videoland heb!

Roy

Valt Friends onder guilty pleasures? Ik kijk graag spannende of actievolle films en series, maar de alledaagse, domme struggles en tijdloze humor in Friends maakt deze serie voor mij de perfecte counterbalance. Ik heb denk ik wel drie keer van seizoen 1 tot 10 alles chronologisch gezien en tussendoor zat losse episodes, met het avondeten op de bank. Zou het zo weer kunnen aanzetten en er net zo hard om lachen.
Als kijker voel je je steeds meer onderdeel van de vriendengroep en begrijp je waar ze als twenty-somethings doorheen gaan. De karacters zijn uitgediept en heel consistent geschreven. De vaart blijft er doorgaans ook lekker in zitten. En de beste momenten? Wanneer Joey en Chandler samenkomen, vooral in de fase dat ze huisgenoten zijn!

Rox

Mij guilty pleasure is denk ik True Blood. Ik heb nu eenmaal een zwak voor vampiers en deze serie is nogal, eh… sexy. Bovendien is het denk ik de doorbraak geweest van Alexander Skarsgard, die later bewees echt te kunnen acteren. Hij was namelijk onwijs geloofwaardig in Big Little Lies. Maar dat lekkere vampiertje in True Blood vergeet ik niet!

Populair Nieuws