Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zaterdag, 18 januari 2020 om 15:00
wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht 151430f1579259955
Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen is weer volop games aan het spelen. Ook de redactie zit niet stil. Wij vertellen je wat we deze week uitgespeeld of gekocht hebben. Welke games heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Lucas

Uitgespeeld: Star Wars Jedi: Fallen Order
Jeetje, ik wist niet dat het mogelijk was zó verslaafd te raken aan een game. Ik was een aantal dagen vrij en heb die van begin tot eind gevuld met Star Wars Jedi: Fallen Order. Hij verveelde me gewoon niet. Het is de Star Wars game waar ik als klein jochie van droomde en nu eindelijk in handen heb. Laten we hopen dat Respawn Entertainment en EA met meer dan een waardige sequel komen!

Luuc

Gekocht: -
Uitgespeeld: Star Wars Jedi: Fallen Order
Deze week heb ik Star Wars Jedi: Fallen Order uitgespeeld. De game stond al hoog op mijn lijstje, maar nu ik alles heb gespeeld ben ik er zeker van dat dit een van mijn favoriete titels in de recente geschiedenis is. Ik zal niets verklappen, maar de hoogtes die deze game haalt, zijn in 2019 door geen enkele andere titel geëvenaard. Helaas was niet alles top en genoot ik niet altijd van de bugs die soms opduiken. Toch is het een dikke aanrader voor iedereen die interesse heeft in Star Wars!

Remco

Gekocht: -
Ik heb deze week eindelijk Assassin’s Creed Odyssey uitgespeeld. Na lang zwoegen met veel games ertussendoor ben ik nu eindelijk klaar met het gehele verhaal en al zijn DLC’s. Een echte aanrader voor iedereen!

Theo

Gekocht: Lydia
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik voor de review aan de slag gegaan met Lydia. De game draait om een meisje dat de nodige trauma’s heeft. Dit alles speelt zich in handgetekende omgevingen af, terwijl met het nodige gebrabbel gesprekken gevoerd worden. Lydia zelf is met haar teddybeer op zoek naar een monster, maar kan deze niet vinden. Eigenlijk wil ze dat ook niet, want ze is bang. Intussen zie je verschillende fases van haar leven voorbij komen. Binnenkort kun je mijn bevindingen in de review lezen!

Populair Nieuws