Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 02 oktober 2016 om 10:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Jimmy

Gekocht: Far Cry Primal
Uitgespeeld: -
PC master race zat er de eerste paar dagen van de week niet in door een harde schijf met defecte sectoren, dus was het weer de beurt aan de PS4! Het kwam goed uit dat Ubisoft een vrij goed pakket aan aanbieding had, want ik zat al een tijdje op Far Cry Primal te azen.
De eerste dag was ik net zo in m'n nopjes met de verzameltocht van Takkar, als dat een holbewoner moest zijn geweest bij het per ongeluk ontdekken van vuur. Helaas heeft de game mij niet heel lang kunnen voorzien van het benodigde speelplezier, want drie dagen later had ik de game alweer uitgespeeld en een platinum trophy gescoord.
far cry primal gekocht

Theo

Gekocht: XCOM 2, Final Fantasy XV Kingsglaive
Uitgespeeld: -
Je zou verwachten dat ik deze week Bioshock uitgespeeld zou hebben, maar niets is minder waar. Wat een hectische week was het zeg. En daarbij moest ik natuurlijk even peilen of The Witcher 3 wat was. Die had ik vorige week namelijk in de bus. Het begint een beetje luwtjes, maar wel veelbelovend. Anyway, die game moet even wachten.
Deze week kreeg ik ineens Xcom 2 voor mijn kiezen. Een game die me erg tof lijkt, gezien het vorige deel en de veelbelovende trailers. Ik ben benieuwd wat de game doet en laat het je zo snel mogelijk weten in de review!
En ook Kingsglaive kreeg ik in de bus. Hij hoort hier niet thuis natuurlijk, want het is een film, maar wel de voorbode van Final Fantasy XV!! Ik kan niet wachten tot die Blu-ray de PlayStation 4 in gaat!
xcom gekocht

Laura

Deze week was het tijd om te beginnen aan een nieuwe game voor mijn geliefde PS Vita, namelijk Psycho Pass Mandatory Happiness. Deze visual novel game is gebaseerd op de gelijknamige anime en heeft tot nu toe mijn interesse weten te grijpen. Meer over deze game lees je volgende week in de review.
Ook heb ik Episode 2 van Telltale's Batman uitgespeeld. Wederom was dit een toffe episode, maar het bevatte wel een aantal schoonheidsfoutjes. Gelukkig maken het verhaal en de sterke personages veel goed! Ook over deze game lees je meer in de review, die zeer binnenkort online zal komen.
telltale batman episode 2 gekocht

Populair Nieuws