Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 16 oktober 2016 om 10:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Stefan

Deze week is natuurlijk de week van de PlayStation VR. Na lang wachten kon ik dan eindelijk mijn eigen bril ophalen in de winkel, en daar horen natuurlijk een paar games bij. Vooral Batman VR is erg tof, en je voelt je echt net Bruce Wayne.
Daarnaast heb ik RIDE 2 binnengekregen voor de review. Dit tweede deel binnen de raceserie moet een hoop verbeteringen met zich meebrengen tegenover het vorige deel, en of dat goed heeft uitgepakt kun je binnenkort lezen in de review.
until dawn gekocht

Thomas

Gekocht: Destiny, The Witcher 3
Uitgespeeld: -
Via een best wel goede barter heb ik de game Far Cry: Primal weten te ruilen voor Destiny & The Witcher 3. Een tijdje terug heb ik de Witcher mogen lenen van een vriend die hem helaas terug wilde hebben dus ik heb nog niet genoeg uren in deze ontzettend gave game mogen stoppen. Nu ben ik al te blij om het spel gewoon weer verder op te mogen pakken en lekker die immens grote wereld te verkennen.
Destiny daarentegen is voor mij helemaal nieuw. Ik ben altijd een fan van de Halo series geweest en toen ik zag dat Destiny: Rise of Iron uit was, moest ik het eerste deel gespeeld hebben. Tot mijn verbazing en tegen alle slechte recensies in blijkt Destiny echt een toffe game te zijn. Natuurlijk zijn er wat minpuntjes te vinden maar ondanks dat ben ik van plan hier flink wat uren in te stoppen..
destiny gekocht

Theo

Gekocht: Dragon Quest Builders
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik een eigen dorpje begonnen in Dragon Quest Builders. Je moet wat als jij de enige in de wereld bent die kan bouwen. Square Enix heeft goed naar Minecraft gekeken, maar doet veel meer in Dragon Quest Builders dan dat. Hoe dat precies zit lees je komende week in de review!
dragon quest builders gekocht

Populair Nieuws