Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 13 november 2016 om 11:25
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Afgelopen week kreeg ik World of Final Fantasy. En hoewel ik aanvankelijk niet heel enthousiast was over de trailers moet ik zeggen dat de game de franchise eer aan doet. Wat een bult fanservice zeg! De game is dan ook in een klap uitgespeeld. Toegegeven, ik moet nog een paar mirages en coliseum battles, maar het verhaal zit erop!
Deze week heb ik de NES Mini Classic gekregen en wat brengt dit apparaat oude tijden terug zeg. Mario Bros 1, 2 en 3, Castlevania, Zelda, Mega Man 2 en zo nog meer toppers staan erop. In totaal zijn het er 30. Ik ga er volop mee aan de bak en laat jullie zo snel mogelijk weten wat ik ervan vind in de recensie.
Ook heb ik Titanfall 2 aan mijn collectie toegevoegd. Deze game zit alleen voorlopig nog wel strak in het plastic, want ik ben nog wel even zoet met andere games!
nintendo mini nes gekocht

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Warhammer: End Times - Vermintide
Wat is er leuker dan met je eigen vriendje gamen?! Haha. Afgelopen week heb ik met Kasper Warhammer: End Times - Vermintide uitgespeeld. Een game die doet denken aan Left 4 Dead en waarbij de co-op eigenlijk het beste tot zijn recht komt met vier spelers.
Helaas hadden we niet twee andere spelers en zijn er niet veel mensen online te bekennen, dus hebben we de drie acts met zijn tweetjes doorlopen. Af en toe was dat wat lastig, maar al met al een super leuke game om tussendoor te spelen!
warhammer uitgespeeld

Populair Nieuws

Laatste Reacties