Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 12 februari 2017 om 11:50
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mike

Gekocht: -
Uitgespeeld: Deus Ex: Mankind Divided
Ik had erg genoten van Deus Ex: Human Revolution, dus voor mij was het een no-brainer om op een gegeven moment ook Deus Ex: Mankind Divided te spelen. In deze game ligt nog meer de nadruk op het verschil dat ontstaat tussen mensen en augmented, als een soort nieuwe apartheid. Deze ontwikkeling speelt zich voornamelijk af in Praag, wat een fijne afwisseling is op de veelal gekozen Amerikaanse steden. Hoe dan ook, ik heb weer goed genoten van deze Deus Ex game, alleen hield de game sneller dan gedacht op en tevens met een enorm open einde.
deus ex uitgespeeld

Rox

Ik zit helemaal op mijn Telltale games stoel momenteel. Na Minecraft ben ik nu veder gegaan met Tales from the Borderlands. Ooit mee begonnen, maar nooit uitgespeeld. Nu dus wel. Moet zeggen dat ik ten eerste de Borderlands games veel toffer vond en ten tweede andere Telltale games ook veel leuker vind. Begrijp me niet verkeerd, vind het zeker een leuke game, maar niet de beste die Telltale gemaakt heeft. Al is de Borderlands sfeer met bijpassende humor wel goed vertaald naar de game.
Verder heb ik Mother Russia Bleeds uitgespeeld. Wat moet ik daar nou over zeggen? Ik heb nog nooit, maar dan ook nooit zo'n vreemde game gespeeld. SM-slaven, varkenshoofden, gekooide mannen met te lange piemels, mensen doodslaan met een condoommachine, spermavlekken.. eh, ja. Het zit er allemaal in. For real.
mother russia bleeds uitgespeeld

Populair Nieuws