Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 02 april 2017 om 10:36
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Yakuza 0

Wat is de beste game tot dusver in 2017? Yakuza 0 natuurlijk! Vergeet Zelda, vergeet Horizon Zero Dawn. Yakuza 0 is bij uitstek de game die je gespeeld moet hebben dit eerste kwartaal. Wat een game, wat een verhaal. Ik heb er nu ongeveer 50 uur inzitten en ben helemaal weggeblazen door het verhaal. Ik kan alleen met niemand erover praten, want ik ken niemand die 't gespeeld heeft :( Oh en mensen... blijf zitten na de credits!
yakuza 0 uitgespeeld

Laura

Gekocht: Persona 5
Uitgespeeld: Root Letter
Aan het begin van de week heb ik Root Letter op de PS Vita uitgespeeld. Althans, een deel van het verhaal dan. Want zoals wel meer Japanse games, beschikt ook Root Letter over meerdere eindes. Als je het hele verhaal mee wilt krijgen, zul je ze allemaal moeten doorlopen. Op dit moment heb ik daar echter totaal geen oor naar, vanwege een andere Japanse game waar ik de komende weken meer dan genoeg tijd in zal stoppen: Persona 5!
Hoewel deze JRPG eigenlijk pas over een paar dagen uitkomt, is de game nu al te koop bij sommige winkelketens. Gisteren viel tot mijn grote blijdschap de game bij mij op de mat en kon ik dus al aan de slag met de nieuwste telg in de Persona reeks. Dat bevalt me tot nu toe erg goed!
persona 5 gekocht