Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 23 april 2017 om 10:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Kevin

Gekocht: Yooka-Laylee
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik aan de slag gegaan met Yooka-Laylee op de Playstation 4. Al vanaf het begin was ik erg enthousiast voor deze titel en ik heb hem toentertijd dan ook gebacked. Toen ik de kickstarter downloadcodes vrij werden gegeven, wist ik dus ook niet hoe snel ik het spel moest downloaden! Het is een vrolijk avontuur vol met humoristische woordgrappen. Nu ben ik enthousiast bezig met het verzamelen van Pagies en het ontdekken van de spelwereld.
yooka laylee gekocht

Rox

Gekocht: - ââââââââââââââ
Uitgespeeld: Little Nightmares, Zombie Vikings
Combineer Tim Burton met een vleugje Inside en Limbo en zie daar, je hebt Little Nightmares. Een platform horrorgame die uiterst uniek en sfeervol is. Jammer dat de game maar 5 chapters heeft, want hij had er zo 10 mogen hebben. Wat een pareltje!
Verder heb ik nog een game in co-op uitgespeeld, Zombie Vikings. Hoewel die wat bugs had heb ik er toch samen veel plezier aan beleefd. Een grappige game met best veel levels nog. Nu ga ik denk ik ook die eerdere game kopen van deze ontwikkelaar: Stick It to the Man. Kent iemand die?
little nightmares gespeeld

Roy

Gekocht: -
Uitgespeeld: Drawn to Death
Ik heb Drawn to Death gespeeld. Het is de eerste game van The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, de studio van ontwikkelaar David Jaffe. Deze man heeft in het verleden niet aan de minste titels gewerkt, zoals God of War en Twisted Metal, dus ik was benieuwd of het misschien een verborgen pareltje was. Helaas viel de game enigszins tegen.
De stijl en gameplay zijn redelijk vermakelijk, maar er zijn teveel minpunten om het lang leuk te houden. Aangezien hij deze maand gratis is voor PlayStation Plus leden, kan het nooit kwaad hem alsnog uit te proberen. Heb je verder geen leuke games op het moment, dan is het misschien wat voor jou.
drawn to death gespeeld