Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 11 juni 2017 om 10:34
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mari

Gekocht: DiRT 4
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik DiRT 4 aangeschaft. Ik begin het steeds meer eens te worden met de review van Matthijs. Het racen in de game is heerlijk en ik krijg er geen genoeg van. De game is een stuk toegankelijker voor minder ervaren spelers dan DiRT Rally, maar biedt genoeg uitdaging voor echte racefanaten zoals ik.
dirt 4 gekocht

Tristan

Gekocht: -
Uitgespeeld: Mass Effect Andromeda multiplayer
Het kan misschien vreemd klinken: de multiplayer uitspelen, is dat wel mogelijk? Dat is wel zeker mogelijk als je voor alle achievements gaat. De achievement in kwestie is de ‘Unwavering’ achievement. Deze achievement kun je alleen vrijspelen als je de singleplayer op ‘Insanity’ niveau uitspeelt zonder dat je de moeilijkheidsgraad aanpast tijdens de singpleplayer. Daarentegen kun je de achievement ook op multiplayer halen als je een baas bent op de hoogste moeilijkheidsgraad, ‘Gold’.
Zo moet je 5x het einde halen zonder dood te gaan. Dit is een echte uitdaging! Je moet je zo goed mogelijk voorbereiden en het geluk hebben dat je in uitgebalanceerde squad zit. Zo heb ik de achievement gehaald met een level 20 Krogan Engineer. Dit karakter heeft voornamelijk tech skills en kan veel schade incasseren en uitdelen.
Op Gold in de multiplayer wordt je actief geflankt door allerlei vijanden die op een bijzondere manier samenwerken. Je wordt daadwerkelijk gedwongen om rond te rennen van schuilplaats naar schuilplaats om vijanden te verslaan. En als je squad bestaat uit spelers met een speler score van ieder 2.000 of meer, is dit een uitdaging die je echt aan moet gaan.
mass effect andromeda uitgespeeld

Laura

Gekocht: Tokyo Mirage Sessions #FE
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik weer een nieuwe JRPG aan mijn collectie toegevoegd: Tokyo Mirage Sessions #FE voor de Wii U. Deze enorm kleurrijke game is een cross-over tussen de Shin Megami Tensei (waar ook de geweldige JRPGs van Persona deel van uitmaken) en Fire Emblem franchises. Een fijn vechtsysteem en een heerlijk kleurrijk stijltje zorgen ervoor dat dit een game is waardoor mijn Wii U eindelijk weer wat uurtjes mag draaien! Heel veel tijd om de game te spelen heb ik helaas nog niet gehad, maar wanneer ik terug ben van de E3 zal ik hier zeker wat meer tijd in gaan stoppen.
tokyo mirage sessions gekocht

Populair Nieuws