Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 06 augustus 2017 om 13:05
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Gekocht: Patapon Remastered
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik aan de slag gegaan met een remaster van een hele toffe PSP game: Patapon. In de game moet je een stam naar het einde van de wereld leiden. Dat kan natuurlijk niet zomaar, want onderweg kom je allerlei tegenstanders en uitdagingen tegen. En alleen door een goed ritme aan te houden kun je het einde goed bereiken! Of deze remaster op de PlayStation 4 weet te bekoren lees je snel in de review!
patapon gekocht

Laura

Gekocht: Persona Q
Uitgespeeld: Persona 3 Portable
Deze week stond voor mij voornamelijk in het teken van de geweldige Persona franchise. Eerst heb ik namelijk de laatste hand gelegd aan Persona 3 Portable op de PS Vita en vervolgens heb ik eindelijk Persona Q voor de Nintendo 3DS weten te bemachtigen. Een game waar ik al langer naar op zoek was, maar die nog vrij lastig verkrijgbaar bleek te zijn. Gelukkig kan ik er nu mee aan de slag, zeker aangezien eerder deze week een vervolg op deze titel werd aangekondigd.
persona 3 uitgespeeld

Populair Nieuws