Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 01 oktober 2017 om 15:17
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Gekocht: SNES mini, Axiom Verge
Uitgespeeld: Mega Man X
Deze week kwam dan eindelijk de SNES Mini uit. Gelukkig heb ik er eentje weten te bemachtigen. En het is echt een tijdmachine. Alsof ik weer dat kleine knaapje was dat op zijn slaapkamer zat te gamen ging ik aan de slag met het ding. Eerst even Super Mario World en een paar levels later bedacht ik me dat ik Mega Man X al heel lang opnieuw wilde spelen.
Dat ben ik toen ook gaan doen en alsof het gisteren was versloeg ik alle Maverick Hunters, verzamelde ik hun krachten en natuurlijk de energytanks en heart containers. Ik wist gewoon alles nog! En Sigma... Die heeft dus een flink pak slaag gehad inclusief de nodige hadoukens!
Verder kwam Axiom Verge op mijn pad. Een hele toffe Metroidvania game gemaakt door één persoon. Wat ik van de game vind, lees je natuurlijk snel in de review!
snes mini gekocht

Laura

Gekocht: Danganronpa V3 Killing Harmony
Uitgespeeld: -
Deze vrijdag stond voor velen in het teken van ofwel FIFA 18 óf de SNES Mini (of allebei natuurlijk), maar er kwam op dezelfde dag ook een andere (zeer toffe) game uit die helaas niet bij iedereen meteen een belletje zal doen rinkelen. Bij mij viel vrijdag namelijk Danganronpa V3 Killing Harmony, het derde deel in de Danganronpa serie, op de deurmat. Oftewel: gekke Japanse games met een hoog 'wtf'-gehalte. Combineer Battle Royale met Ace Attorney en een moordlustige, sadistische teddybeer, en je krijgt een beetje een idee van wat Danganronpa is. Tof, dus!
danganronpa v3 gekocht

Populair Nieuws