Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 08 oktober 2017 om 19:32
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Lucas

Gekocht: Batman Arkham Knight
Uitgespeeld: -
Dit spel stond al heel lang op m'n verlanglijstje en ik heb hem nu eindelijk gekocht: Batman Arkham Knight. Voor het zachte prijsje van 20 euro heb ik de Premium Edition kunnen kopen in de Xbox Live Store, dus alle DLC inbegrepen. Geen geld!
Verder ben ik aan de slag gegaan met de bèta van Star Wars Battlefront II en ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben. Aangezien ik het eerste deel vond tegenvallen ben ik deze bèta met weinig verwachtingen ingegaan en ik heb er een hoop plezier aan!
batman gekocht

Rick

Gekocht: SNES Mini
Uitgespeeld: -
Afgelopen week stond de SNES Mini bij mij voor de deur en sindsdien ben ik al vele uurtjes kwijt in het apparaat. Super Castlevania IV, Super Metroid en natuurlijk The Legend of Zelda: A Link to the Past. Dat beloven drukke weken te worden, waarin Destiny 2 een fikse concurrent heeft gekregen.
snes mini gekocht

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: LEGO NINJAGO Movie Videogame
Ik heb de nieuwe LEGO game uitgespeeld, een game n.a.v. de film. Het is de eerste LEGO game die ik op de Switch heb gespeeld. Eerst 9 levels op een grote tv en toen de rest (14 in totaal en een epiloog) verder in de trein. Geweldig dat dit kan. Het volledige oordeel lees je komende week op de site.
lego ninjago uitgespeeld

Marijn

Gekocht: Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Uitgespeeld: -
Toen ik het eindeloze pushen van een groot deel van mijn vriendengroep beu werd, heb ik me er dan uiteindelijk toch maar bij neergelegd en de game Tom Clancy's Rainbow Six Siege aangeschaft. Gelukkig bleek dit geen slechte keuze te zijn geweest, integendeel zelfs.
Na een uurtje of twee aardig wennen werd ik meteen verliefd op de stealthy en tactische gameplay en de enorme variatie aan beschikbare Operators. Ik vind het een perfecte game om te spelen met vrienden, maar in je eentje is het ook zeker geen straf. Nog een pluspunt is het feit dat de game al bijna 2 jaar oud is, wat de prijs van nog geen 20 euro verklaart. Aanrader!
rainbow six gekocht

Populair Nieuws