Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 04 februari 2018 om 16:22
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Kevin

ââGekocht: -
Uitgespeeld: We Were Here Too
Deze week heb ik We Were Here Too gespeeld. Onlangs heb ik de minor Game Design and Development afgerond waar vorig jaar het eerste deel van deze game Is ontwikkeld. Het eerste spel heb ik toentertijd ook gespeeld omdat het free to play op Steam wordt aangeboden.
Nu het tweede deel uit is gekomen ben ik deze titel ook uit gaan proberen om te kijken of deze net zo vermakelijk was. De game voelt als een echte escape room. Je speelt het spel met zijn tweeën vanaf twee verschillende locaties en probeert verder te komen door via voice chat met de ander te communiceren. Zo probeer je verschillende puzzels op te lossen door enkel elkaars stemmen te kunnen horen en de kamer waarin jij opgesloten zit te kunnen zien. Lees ook de review van het spel!
we were here too

Laura

Gekocht: Pokémon Crystal
Uitgespeeld: -
Deze week keerde ik terug naar mijn kindertijd, met de release van Pokémon Crystal op de virtual console van de Nintendo 3DS. Crystal was (en is nog steeds!) mijn favoriete titel in de inmiddels rijkelijk gevulde reeks Pokémon games. De game bundelt het beste van voorgangers Gold en Silver en voegt daar nog een hoop extra's aan toe. Bovendien was het voor het eerst mogelijk om als vrouw de wereld van Pokémon te verkennen, iets wat nu bijna niet meer weg te denken is, maar destijds nog helemaal niet zo vaak voorkwam. Kortom: ik vermaak me de komende tijd wel!
pokemon crystal

Populair Nieuws