Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het weekend zit er weer op, maar hopelijk heb je genoeg tijd gehad om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Luuc

  Gekocht: Saints Row The Third: The Full Package
  Uitgespeeld: -

  Deze week ging ik aan de slag met Saints Row The Third: The Full Package op de Nintendo Switch. De game ziet eruit en voelt aan als een game uit 2011, maar wat is het leuk om de game te spelen zeg. Chaos creëren op de meest krankzinnige manieren die je je maar kunt voorstellen blijft na tien uur nog steeds een genot en on the go ga ik zeker nog veel meer kattenkwaad uithalen!

  saints row gekocht

  Diantha

  Gekocht: Shadow of the Tomb Raider
  Uitgespeeld: -

  Nadat ik de Xbox Game pas heb weten te scoren ben ik van plan om een hoop games te spelen. Hieronder valt ook Shadow of the Tomb Raider! Ik heb me nooit echt verdiept in games uit deze franchise, dus dit lijkt me de perfecte kans.

  Shadow of the Tomb Raider is tot nu toe de laatste game van de Tomb Raider franchise die in de jaren 90 begon. Ik heb veel verwachtingen, vooral als ik onze review lees, en ik ben super benieuwd of die waar worden gemaakt!

  tomb raider gekocht

  Theo

  Gekocht: Toby and the Secret Mine, Devil Engine
  Uitgespeeld: Toby and the Secret Mine

  Afgelopen week heb ik Toby and the Secret Mine gekocht. Deze titel sprak me aan door de grafische stijl die wel heel veel op die uit Limbo lijkt. Limbo was een geweldige game en het blijkt dat Toby and the Secret Mine dat ook is. Sowieso hou ik wel van indiegames die je laten puzzelen terwijl je je afvraagt wat het verhaal precies is. Daarom ben ik snel in de huid van een duivelachtig mannetje gekropen dat, zo blijkt, op pad gaat om zijn kleine vriendjes te redden uit de klauwen van grote slechte duivels. Onderweg moet er flink geplatformd worden en moeten de nodige puzzels opgelost worden.

  Onder andere pijlenregens en enorme zaagbladen die voor een gewisse dood zorgen heb ik vakkundig ontweken in achtervolging van de slechte duivel. Wat een toffe game is dit om tussendoor op te pakken zeg! Binnen enkele uren had ik de game uitgespeeld, maar daar had voor mij best nog een uurtje aangeplakt mogen worden.

  Naast deze titel heb ik Devil Engine gekocht, omdat ik nogal een fanaat ben van het shmups genre, specifieker het genre Bullet Hell. Ik vind het heerlijk om in een vliegtuigje te stappen en een regen van kogels te ontwijken en daarbij alles op mijn pad weg te vagen. Dat is ongeveer wat Devil Engine belooft te bieden. De game zelf heb ik nog niet uitgebreid gespeeld, omdat me dit een toffe game lijkt om samen in co-op te spelen. Een testvlucht leerde me al dat dit niet specifiek een Bullet Hell game is, maar zeker een vermakelijke shmup.

  devil engine gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.