Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 03 juni 2018 om 16:02
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Calvin

Het heeft even geduurd, maar het is toch eindelijk gelukt. God of War uitgespeeld! Ik snap waarom de beoordelingen zó hoog zijn want dit is echt een topper. Alleen het gebrek aan een epische laatste eindbaas vond ik teleurstellend. Verder heb ik overigens niets te klagen; het is nu al één van de beste games van het jaar. Bloodstained: Curse of the Moon kwam voor mij als totale verrassing. Een nieuwe game in de stijl van de 8-bit Castlevanias? Ja, graag!
god of war uitgespeeld

Laura

Afgelopen week heb ik een 'nieuwe' JRPG aan mijn immer groeiende collectie toegevoegd, namelijk Shin Megami Tensei Strange Journey Redux. Deze game voor de Nintendo 3DS is een remaster van de DS game Strange Journey. De originele game heb ik gemist, en als fan van de franchise kijk ik er naar uit om met dit deel aan de slag te gaan!
shin megami tensei gekocht