Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Lucas

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Detroit Become Human

  Vorige week zaterdag kon ik aan de slag met Detroit: Become Human en de volgende dag had ik hem alweer uitgespeeld. Wat een geweldig spel is het, de hoeveelheid keuzes die het verhaal beïnvloeden zijn ontelbaar en ik kan nu alweer niet wachten op wat Quantic Dream over een paar jaar voor ons in petto heeft!

  detroit become human uitgespeeld

  Laura

  Gekocht: Detroit Become Human
  Uitgespeeld: Detroit Become Human

  Net als collega Lucas hierboven heb ik deze week de prachtige Detroit Become Human uitgespeeld. Ik houd enorm van de manier waarop ontwikkelaar Quantic Dream games maakt en Detroit vormt daar geen uitzondering op; ik denk zelfs dat het mijn favoriete game van deze geniale ontwikkelaar is. De bijna totale vrijheid die de game je geeft in het bewandelen van je eigen pad, met alle consequenties van dien, zorgt ervoor dat ik meteen weer aan een nieuwe playthrough ben begonnen; ik ben enorm benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die deze prachtgame mij te bieden heeft.

  detroit become human uitgespeeld

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.