Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rick

  Gekocht: Spider-Man
  Uitgespeeld: Quantum Break

  De backlog moest de afgelopen week weer even worden bijgewerkt, dus een blik over mijn gamecollectie toonde al enkele titels die ik nog niet heb gespeeld of erg weinig. En Quantum Break viel in die laatste categorie. Heb me toch weer verbaasd over de kwaliteit van het verhaal en het punt dat Remedy nog steeds prima titels aflevert. Mede daardoor kijk ik ook erg uit naar het onlangs aangekondigde Control.

  Ik wil dan ook wel zeggen dat de rest van mijn weekend stond ingepland voor Spider-Man, zoals het meisje bij de kassa opmerkte, maar vanwege werk wordt dat hem helaas niet. Zondagavond slinger ik door de straten van New York!

  quantum break uitgespeeld

  Laura

  Gekocht: Destiny 2 Forsaken
  Uitgespeeld: -

  Deze week was het eindelijk tijd voor de nieuwste uitbreiding van Destiny 2, Forsaken natuurlijk! Aangezien ik Destiny nog steeds trouw speel hoefde ik er geen twee keer over na te denken om ook dit uitbreidingspakket weer aan te schaffen. Tot nu toe speelt het lekker weg, alleen heb ik helaas nog weinig tijd gehad om er echt in te duiken. Maar er is in ieder geval weer genoeg te doen.

  destiny 2 forsaken gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.