Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Ralph

  Gekocht: Valkyria Chronicles 4, Destiny 2: Forsaken Legendary Edition
  Uitgespeeld: -

  Deze week ben ik toch maar eens begonnen aan Destiny 2, dankzij de lancering van Forsaken. Ik heb mezelf al door de hoofdcampagne en de eerste DLC, Curse of Osiris, heen geschoten en ben nu bezig op een bevroren Mars voor de tweede DLC, Warmind. Daarna is Forsaken dan toch echt aan de beurt!

  Daarnaast heb ik mijn generaalspet opgedaan en een uniform aangetrokken voor Valkyria Chronicles 4. Het fictieve continent Europa, met verrassend veel Nederlandse namen, heeft mijn hulp nodig in de oorlog tegen het duivelse keizerrijk. We gaan voor alles of niets in de gedurfde operatie Northern Cross. Ingerukt, mars!

  valkyria gekocht

  Laura

  Gekocht: Persona 3 & 5 Dancing Double Pack
  Uitgespeeld: -

  Deze week kreeg ik een bestelling uit het verre oosten binnen, namelijk de prachtige twin edition van Persona 3 Dancing Moon Night en Persona 5 Dancing Star Night. Deze games komen aan het einde van het jaar ook uit in het Westen, maar helaas wordt een fysieke release op de PS Vita overgeslagen, terwijl Japan een prachtige fysieke editie van beide games, inclusief soundtrack en andere extra's aanbiedt. De keuze om te importeren is dan snel gemaakt!

  persona 3 en 5 gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.