Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 14 oktober 2018 om 10:53
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Richard

In een sale Metal Gear Solid V: The Phantom Pain opgepikt voor vijf euro en holy shit wat een toffe game. Alles wat Ubisoft keer op keer fout doet met Assassin's Creed, werkt hier als een trein. Geen honderdduizend side-missies die je moet grinden (goed, wel een paar, maar stuk voor stuk leuk om te doen) en een ruime keuze aan verschillende wapens met bepaalde effecten. Voor een paar euro is dit de beste deal in jaren geweest voor mij!
metal gear solid gekocht

Laura

Gekocht: Final Fantasy XV Pocket Edition HD
Uitgespeeld: -
Afgelopen week heb ik de Pocket Edition van Final Fantasy XV voor de Nintendo Switch aangeschaft. De originele game heb ik een aantal jaar geleden met veel plezier uitgespeeld en toen ik hoorde dat de Pocket Edition ook uitgebracht zou worden voor de Nintendo Switch hoefde ik niet twee keer te denken. Het schattige, maar nog steeds prima ogende design komt erg goed tot zijn recht via de handheld functionaliteit van de Switch, waardoor het een zeer fijne game is om onderweg of op de bank te spelen.
final fantasy xv gekocht

Populair Nieuws