Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 10 maart 2019 om 10:36
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rick

Gekocht: -
Uitgespeeld: Hollow Knight
Deze week heb ik, na té veel pogingen die ik mij niet wil en kan herinneren, eindelijk Hollow Knight uitgespeeld. Ik wilde de titel zoveel mogelijk voltooien en ging dus ook voor de laatste baas die mij soms echt het bloed onder de nagels vandaan haalde.
De komende tijd is het vooral weer de avonturen van Geralt of Rivia met de tweede DLC van The Witcher 3 en dan liggen nog de Resident Evil 2 remake en Sekiro: Shadows Die Twice in het verschiet.
hollow knight uitgespeeld

Kevin

We hebben er even op moeten wachten, maar het volgende deel in de Devil May Cry serie is dan eindelijk hier. Om me voor te bereiden op de release heb ik samen met een vriend alle games op volgorde van het verhaal gespeeld. Afgelopen week speelden we (net op tijd) Devil May Cry 2 en Devil May Cry 4 uit. Nu is het tijd om te kijken hoe de Sparda saga tot zijn einde komt.
devil may cry gekocht

Romy

Ik heb na lang twijfelen eindelijk mijn roze 3DS XL gekocht en ik ben er super blij mee! Na alles te hebben opgestart en ingesteld was het tijd om een game te kopen. Ik ben altijd al fan geweest van Animal Crossing, dus heb ik meteen Animal Crossing New Leaf aangeschaft. De game is super schattig en relaxed. De combinatie van de leuke personages en lieve muziek laat mijn hart gewoon smelten. Ik kan niet wachten om verder te spelen!
animal crossing gekocht