Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 6)

Article
zondag, 14 februari 2021 om 16:00
super mario 3d world bowsers furyf1612205289
De week zit er weer op en op de dag van de liefde vragen wij je weer om te melden wat je deze week gekocht, gekeken of uitgespeeld hebt? Heb je met je liefje een romantische film gekeken of een game van je wederhelft gekregen? Laat het ons weten! Dit is wat wij afgelopen week deden.

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Gekeken: -
Deze week werd ik verrast met een cadeautje van mezelf. Vorig jaar kocht ik via het Nintendo Switch Online programma 2 vouchers voor 100 euro zodat ik direct Paper Mario kon spelen. Toch heb ik nooit die tweede voucher gebruikt tot ik me dat deze week ineens herinnerde. Daarvan heb ik nu Super Mario 3D World + Bowser's Fury gehaald. Een heerlijke verrassing van Luuc uit het verleden!
littlenightmares 2 1f1612791952

Theo

De afgelopen dagen ben ik bijna mijn televisie in gezogen. Little Nightmares 2 is namelijk uit en die game moest ik wel direct spelen. De game is een ontzettend toffe opvolger van het eerste deel, dat ik ook al kapot gespeeld heb. De game voelt een beetje als tijdens de avondklok alleen de straat op gaan, met als verschil dat in het avontuur van Mono alles en iedereen jou moet hebben.
Verder ben ik met Oom Dagobert afgereisd naar de verste uithoeken van de wereld. Ik heb namelijk de remaster van Ducktales uitgespeeld en dat riep een heleboel nostalgische gevoelens op. De game speelde ik als kleine Theo namelijk al behoorlijk vaak, maar toen voelde het aan als een vele moeilijkere game. Dat ik er nu binnen een paar uurtjes doorheen walste, viel me erg op. Desondanks was het een aangename trip down memory lane!
super mario 3d all stars sunshine 1f1599224725

Bram

Uitgespeeld: Mario Sunshine
Gekocht: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Gekeken: The Amazing Spider-Man 2
Mario Sunshine blijft toch écht een van mijn favoriete games. Het is misschien niet een van de best gemaakte Mario games, maar dat heerlijk zonnige eiland en alle verschillende plaatsen waar je naar toe gaat maakt het fantastisch. Al sinds ik een jaar of zes was ben ik al verliefd op deze game en dat is gelukkig nooit weggegaan! De combo van exotische locaties en de geweldige muziek zorgen ervoor dat ik deze game altijd erbij pak als ik even niet weet wat ik wil spelen. De re-release op Nintendo Switch was dan ook een uitgekomen droom voor mij.
Mario 3D World + Bowser’s Fury heb ik gekocht omdat, je kunt het misschien al raden, ik enorm Nintendo fan ben! Hoewel ik de originele game al eens heb gespeeld en nog steeds heb liggen ergens in de kast, was het toch aantrekkelijk hem weer te halen om het extra verhaal te spelen. Daarbij wilde ik het origineel aanschouwen in de verhoogde resolutie. De game is namelijk bij ons in het huis een soort monument aan hilarische momenten, maar ook enorme bekvecht-partijen geworden. Een heerlijk spel om te spelen in deze barre kou dus.
The Amazing Spider-Man 2 heb ik opnieuw gekeken, omdat ik samen met mijn vriendin alle Marvel films aan het kijken ben. We hebben ondertussen het hele Marvel Cinematic Universe al gehad en hierna hadden we smaak te pakken en zijn we alle Spider-Man Films gaan kijken (stiekem ook om ons alvast te kunnen verheugen op het aankomende deel). Ik vond de The Amazing Spider-Man films altijd wat minder interessant, maar dat heeft de pret niet mogen drukken! We kijken nu allebei enorm uit naar het nieuwe deel met Tom Holland!