Wat heb jij deze week uitgespeeld gekocht of gekeken? (week 48)

Article
zondag, 29 november 2020 om 12:00
valhalla7f1704703905
Het was overal en nergens weer dolle pret met aanbiedingen die niet te weerstaan waren. Toch hebben wij ons redelijk in weten te houden met Black Friday 2020. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken in week 48?

Richard

Uitgespeeld: -
Gekocht: Assassin's Creed: Valhalla
Gekeken: Supernatural
Ik heb nu dik 20 uur in Valhalla zitten en ik moet zeggen: Slechtste Assassin's Creed ooit, maar zeker een toffe adventure game tot de nok toe gevuld met actie. Net als met Far Cry had Ubisoft echter al lang geleden moeten stoppen met het forceren van bepaalde games onder een bestaande IP. Wat was er mis geweest met gewoon een goede Viking game zonder geforceerd Assassins deel?
Verder kijk ik nog steeds gretig naar Supernatural en knal er ongeveer een seizoen per week doorheen. Zelfs dan brengt de serie mij tot volgend jaar, dus mij hoor je niet klagen!
donkey kong country tropical freeze switch wallpaper 3f1576528737

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht:: Luigi's Mansion 3, Yoshi's Crafted World, Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Gekeken: Star Trek Discovery
Bij bol toegeslagen met de 3 voor 125 Euro deal, Yoshi, Luigi en Donkey Kong ingeslagen! Oh, mag ik natuurlijk nog niet weten, want dit is voor sinterklaasavond! verder heb ik WS Legions en Miles Morales op mijn shortlist staan, eens kijken wat er deze Black Friday Cybermonday aan aanbiedingen voor die games te scoren is!
Verder heb ik de nieuwste aflevering van Star Trek Discovery gekeken. Ouderwets 1 aflevering per week is toch wel iets om steeds naar uit te kijken. Elke aflevering is een mooi eigen verhaal, terwijl het toch ook het grote verhaal steeds wat verder helpt. Binnenkort toch ook mijn Disney+ abonnement vernieuwen zodat ik ook The Mandalorian weer kan kijken...
marvels spider man miles moralesf1600344242

Remco

Uitgespeeld: -
Gekocht: Spider-Man Miles Morales
Gekeken: The Queen's Gambit
Ik heb eindelijk Miles Morales gekocht, jammer genoeg nog niet voor de PS5, want die heb ik nog niet. Ik wilde eerst wachten op de PS5 om de titel te spelen, maar het begon me te erg te kriebelen. Daarnaast ben ik begonnen met The Queen's Gambit. Ik wil niks spoilen, maar wat een geweldige serie. Het is zo goed doordacht en de acteurs spatten van het scherm. Vooral Anya Taylor-Joy is een genot om naar te kijken.
david attenborough a life on our planetf1598987994

Pepijn

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: David Attenborough: A Life On Our Planet
Black Friday heb ik dit jaar heel bewust overgeslagen, maar ik mocht deze week wel de Netflix documentaire ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’ kijken. De meeste zaken die aan het licht komen waren stiekem al wel bekend, maar het laat toch nog maar eens zien hoe slecht we ervoor staan. De docu voelt als een soort laatste waarschuwing, één van onze grootste fouten die we nu nog kunnen rechtzetten.
football manager 2021f1638781684

Bob

Uitgespeeld: Football Manager 2021
Gekocht: nieuwe laptop
Gekeken: Undercover seizoen 2
Deze week heb ik eigenlijk niets uitgespeeld. Wel ben ik alweer aan seizoen 2 begonnen van Football Manager 2021 RTG Volendam. Daarnaast heb ik deze week goed gebruik gemaakt van Black Friday! Ik heb namelijk een nieuwe laptop gekocht voor werk/studie. Verder heb ik het tweede seizoen van Undercover uitgekeken en ben nu op zoek naar een nieuwe serie, iemand tips?