Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 46)

  Het is weer zover. De week is weer om en er is weer flink gegamed en gebingewatched. Ook hebben wij met de release van de Xbox Series X en S het nodige gekocht. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Aram

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Assassin's Creed: Valhalla
  Gekeken: -

  Ik heb deze week nog niet heel veel Assassin's Creed: Valhalla kunnen spelen, ongeveer de eerste 5 uur, maar ik vind de game nu al ontzettend vet. De noorse mythologie is iets wat mij heel erg interesseert en Assassin's Creed games vind ik geweldig. Deze twee bij elkaar kunnen natuurlijk alleen maar zorgen voor een heel gaaf resultaat. Zodra ik wat meer tijd heb ga ik het spel zeker weten uitspelen!

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Publieke Werken

  Afgelopen week heb ik de prachtige Nederlandse speelfilm Publieke Werken mogen kijken. Het is een prachtig verhaal dat zich afspeelt in de 19e eeuw, in onze hoofdstad. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Rosenboom en vertelt het verhaal over het ontstaan van het historische Victoria Hotel in Amsterdam.

  Theo

  Uitgespeeld: Assassin's Creed Valhalla
  Gekocht: Devil May Cry 5 Special Edition
  Gekeken: -

  Afgelopen week heb ik me ondergedompeld in Brittania met het nieuwe avontuur van Eivor. De game is heerlijk wat betreft het verhaal. Daarnaast biedt het avontuur van Eivor je toffe keuzes en laat je ook nog eens dorpen plunderen. Wat heb ik van de game gesmuld zeg! Een aanrader voor iedereen!

  Daarna ben ik verder gegaan met Devil May Cry 5 Special Edition op de Xbox Series S. Dit is toch wel een van mijn favoriete franchises. Wat kan ik zeggen? Ik hou van het sarcasme van Dante en het ruwe wat de game op het gebied van actie biedt. Als dat in een next gen jasje komt, word ik alleen maar gelukkiger!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.