Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 36)

  In een week vol met grijze wolken en regenbuien is het de perfecte tijd geweest om lekker binnen te zitten en voor de buis te hangen. Welke games, film en series hebben wij deze week dan ook uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Netflix

  Mark

  Uitgespeeld: -

  Gekocht: Dragon Ball Z Kakarot

  Gekeken: Umbrella Academy seizoen 2

  Deze game had ik al lange tijd op het oog maar vanwege de matige reacties, besloot ik te wachten op een mooie aanbieding. Toen ik vorige week op vakantie was in Duitsland, lag hij voor 25 euro bij de Gamestop en dus kan ik nu eindelijk vrij vliegen door de wereld van Dragon Ball.

  Umbrella Academy was een vermakelijke serie maar niet veel meer dan dat. Toch was ik best enthousiast over het tweede seizoen en het stelde me niet teleur. De leuke dingen van het eerste seizoen waren behouden en de frustrerende dingen een stuk minder aanwezig. Makkelijk en heel entertainend, zolang je niet te veel nadenkt over het hoe en wat.

  Luuc

  Uitgespeeld: -

  Gekocht: Marvel's Avengers

  Gekeken: -

  Deze week ging ik aan de slag met Marvel's Avengers voor de review op XGN. Hoewel er genoeg reden was om skeptisch te zijn, is het verhaal tot nu toe erg leuk. Ook de multiplayer werkt een stuk beter, al valt wel aan te raden om voor de performance modus te kiezen die 60 FPS geeft. Tijd voor nog flink wat uren voor het eindoordeel gegeven kan worden!

  Chris

  Gekocht: PGA Tour 2K21

  Uitgespeeld: Reed 2, Thy Sword, Legend of the Skyfish, Vasilis.

  Gekeken: -

  In de tweede helft van de vakantie een flinke deuk in mijn backlog kunnen spelen op mijn geliefde Vita. Ik had nogal wat games liggen die ik nét niet uitgespeeld had of waar ik gewoon nog niet aan begonnen was. Dat hebben we dus maar eens ingelopen. Reed 2 en Thy Sword zijn beide Ratalaika games, maar wel heel anders. Reed is een echte platformer waarbij je vooral obstakels moet zien te vermijden, in Thy Sword mag je een stuk actievoller rondschieten en vijanden verslaan. Inmiddels ben ik begonnen aan PGA Tour 2K21, een heerlijk rustgevende golf-game waar jullie binnenkort de review van mogen verwachten.

  Ik heb eigenlijk heel weinig op Netflix gekeken, maar daar gaat verandering in komen: het derde seizoen van de meesterlijke serie Norsemen is namelijk uit! Een echte aanrader!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.