Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 2)

  Elke week zijn wij druk met het brengen van nieuws rondom tech, games, films en series. tussendoor willen we zelf ook nog wel eens een film of serie kijken of een potje gamen. Daar vertellen we je graag over, maar we willen ook graag weten wat jij deze week (week 2) uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt?

  Guy D'Alema / Netflix

  Aram

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Cobra Kai seizoen 3

  Deze week heb ik Cobra Kai seizoen 3 afgekeken. Nadat ik de eerste twee seizoenen geweldig vond, had ik ook weer hoge verwachtingen voor het derde seizoen. Hoewel ik deze iets minder vond dan seizoen 1 en 2, was ik alsnog heel erg tevreden. Ik heb het seizoen met erg veel plezier afgekeken en verheug mij nu al op seizoen 4!

  Marcus

  Uitgespeeld: Luigi's Mansion 2
  Gekocht: Iconoclasts
  Gekeken:

  In veel opzichten is Luigi's Mansion 2 denk ik net zo goed of beter dan het origineel. De toevoegingen aan de gameplay werken goed, de art style komt mooi uit de verf en al dat geld heeft dit keer een doel in het spel. Helaas gooit de missiestructuur roet in het eten. Volgens mij was het rond de oorspronkelijke release van de game ook al controversieel en er staat me iets van bij dat het toen verdedigd werd als concessie die gemaakt moest worden omdat je bij het maken van een handheld game rekening moet houden met kortere speelsessies.

  Dat klinkt leuk en aardig maar het pakt verkeerd uit. De beste manier om rekening te houden met korte sessies is om de speler veel gelegenheid te bieden om te saven. Maar Luigi's Mansion 2 slaat alleen op als je de missie helemaal uitspeelt en er zijn ook geen tijdelijke checkpoints. Dus als je doodgaat, of erger, een glitch tegenkomt die je vastzet in een krat waar je sowieso niet in hoort te passen, ben je al je voortgang in die missie kwijt. "Je moet ook voortgang kunnen maken als je maar 20 minuten hebt" verandert op die manier in "Je kunt alleen voorgang maken als je twintig minuten hebt en het level zonder problemen uitspeelt, anders speel je 20 minuten voor niets". Verder is de game best leuk en ik geloof dat deel 3 dit probleem niet heeft, dus ik ben het vertrouwen in de franchise niet kwijt.

  Tijdens de eShop sale heb ik Iconclasts gekocht. Deze indie stond al een tijdje op mijn radar vanwege de prachtige pixel art en de metroidvania-achtige indruk die ik er van kreeg. De korting was best aardig, dus dit leek me een geschikt moment om ervoor te gaan. Ik heb de game nog niet gespeeld, dus we zullen zien of hij zo goed is als de eerste indruk.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Hyrule Warriors: Age of Calamity, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII
  Gekeken: -

  De laatste tijd verschenen er voor de Nintendo Switch weer een paar pareltjes achter elkaar. Eerst bracht Square Enix de Final Fantasy VII en VIII uit op één cassette, dus die moest ik simpelweg hebben. De franchise is er een waar ik altijd wel voor warm loop, zelfs al komt Final Fantasy sjoelen uit (nee, die game komt niet echt). verder heb ik Hyrule Warriors: Age of Calamity gekocht, een game die ik ook simpelweg moest hebben. Zelda spreekt me altijd aan, hoe dan ook, en honderden vijanden in elkaar slaan vind ik ook altijd wel aantrekkelijk, dus ik heb m gekocht. Allebei de games heb ik nog niet aangeraakt, gezien ik nog volop bezig ben met Hades

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.