Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 15)

Article
vrijdag, 10 april 2020 om 17:00
metroid prime the complete trilogyf1586412751
Het is alweer de tweede week van april en Pasen staat voor de deur. De ideale aangelegenheid om eens lekker te bingewatchen of die ene game van je backlog te halen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: Metroid Prime
Gekocht: -
Gekeken: -

Trouwe lezers van de rubriek zullen zich misschien herinneren dat ik een aantal weken geleden Metroid Prime Trilogy op mijn Wii U gedownload heb. Inmiddels kan ik melden dat ik het eerste deel nu heb uitgespeeld. De game heeft natuurlijk een reputatie die hem vooruit snelt, dus echt verbaasd over hoe goed hij is was ik niet.
Dat neemt niet weg dat je bij een eerste keer spelen heel wat hebt om aan te wennen wanneer je de 2D-games wel hebt gespeeld. Actief wisselen tussen de verschillende wapens was nieuw, en platformen moet in eerste persoons-perspectief veel meer op gevoel doen, terwijl je in een sidescroller juist kunt zien waar Samus zich begeeft. Mijn favoriete toevoeging is denk ik het wisselen tussen vizieren.
Super Metroid had al met dat idee gespeeld, maar het was eigenlijk nergens goed voor. In een toch al wat complexere 3D-wereld, die je dan ook nog eens vanuit de ogen van Samus ziet, voelt het als een natuurlijke manier om nog meer verschillende soorten puzzels en obstakels te maken.
re zero2f1586412720

Lisa

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Re: Zero
Deze week heb ik de anime Re:Zero uitgekeken, in hoeverre dat kan uiteraard. De anime heeft een heel pakkend verhaal, dat ik zeker niet zag aankomen toen ik de serie startte. Ik dacht eerst aan een soort avonturen anime te beginnen, daarna leek het meer een komische serie te worden, die vervolgens horror/thriller werd. Helaas kwam ik deze week ook achter het slechte nieuws dat het tweede seizoen is uitgesteld tot juli, in plaats van april.
call of duty modern warfare 5f1586412973

Theo

Uitgespeeld: Call of Duy: Modern Warfare
Gekocht: -
Gekeken: -
Ik had Call of Duty Modern Warfare al even op mijn PlayStation staan, maar moest de game nog opstarten voor de verhaallijn. Dit heb ik in de afgelopen weken eindelijk eens gedaan en daarbij heb ik de game direct helemaal uitgespeeld. Wat zijn de laatste paar verhaalmissies tof zeg. Eerlijk gezegd vond ik de game grafisch niet eens zo heel bijzonder, maar wat betreft de actie was het smullen geblazen. Nu is het op naar de volgende game!

Wat heb jij uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Nu wij je hebben verteld wat de XGN redactie allemaal gedaan heeft in de afgelopen week, zijn we ook benieuwd naar wat jij uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!