Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 12)

Article
zondag, 28 maart 2021 om 13:00
super mario 3d world bowsers furyf1612205289
De week zit er weer op en dat betekent dat de klok vooruit gaat en we langzaam de paashaas mogen gaan verwelkomen. En uurtje minder lang gamen en bingen dus dit weekend, maar dat betekent niet dat we stilgezeten hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik Super Mario 3D World + Bowser's Fury min of meer afgerond. Dat wil zeggen, ik heb de reguliere levels van 3D World gespeeld, op Champion's Road na. Misschien dat ik die ooit nog doe, maar op dit moment heb ik niet het geduld om alles te doen wat daarvoor nodig is. Niet dat ik niet van de game genoten heb, maar in sommige levels had ik toch het gevoel dat ze voor multiplayer gemaakt zijn, wat enigszins frustrerend werkte.
Bowser's Fury heb ik wel 100% uitgespeeld. Wat een fantastische kleine game is dat! Wat mij betreft mogen ze vaker zoiets maken. Eigenlijk is het best gek dat ze nog niet eerder een traditioneel power-up systeem hebben gebruikt voor een 3D sandbox Mario, terwijl het best goed werkt.
44428 mark of the ninja krijgt een special edition

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Mark of the Ninja
Gekeken: -
De afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met Mark of the Ninja op de Nintendo Switch. Een hele tijd geleden heb ik de game al gekocht maar eigenlijk had ik m nog nooit aangeraakt op de Switch. De game had ik wel al op andere platformen gespeeld, dus echt haast had ik er niet mee. Toch is de game, nu ik er weer mee begonnen ben, erg leuk om te spelen. De stealth gameplay is iets wat me erg in de 2D-game trekt en weet op momenten ook echt uit te dagen. Het is een leuke game, maar gezien ik ook met Hyrule Warriors bezig ben nog, zal het wel even duren voordat ik m uitspeel.

Populair Nieuws